Taxi vliegveld Schiphol

Snel en gemakkelijk geregeld!

Actie tarief € 135,00 Nu € 125,-

Bekijk hier onze vaste scherpe prijzen naar alle luchthavens. Ook voor groepsvervoer van 5 t/m 8 personen hanteren wij comfortabel taxivervoer tegen scherpe tarieven.

Of u nu zakelijk, privé of in groepsverband vervoer naar Schiphol nodig heeft, wij brengen u graag van Nijmegen en omgeving naar vliegveld Schiphol Amsterdam Airport.
Tegen een vast tarief brengen wij u pal voor de ingang van de vertrekhal. We helpen u met uw bagage en zorgen dat u op tijd aanwezig bent.

Een ontspannen vliegreis start bij Taxi Centrale Nijmegen!

Altijd scherp geprijsd

Boek nu een privé taxi naar vliegveld Schiphol vanuit Nijmegen voor slechts € 125,-

Reserveer direct uw privé taxi naar vliegveld Schiphol!

Taxi vliegveld Schiphol

Alle voordelen op een rij

Reis comfortabel van uw deur tot de ingang van de vertrekhal Schiphol!

  • Geen gesleep met koffers!
  • Taxi Schiphol!
  • Voordelig!
  • Snel geregeld!
  • Bekwame & vriendelijke chauffeurs!
  • Uw taxi naar Schiphol goed geregeld!

Taxi vervoer op maat is altijd mogelijk. Heeft u vragen naar onze diensten, schroom niet om het aan ons te vragen. Bel 024-3660044.

Wij wensen u alvast een goede vlucht toe!

Reserveer nu

Direct naar Nu extra scherp geprijsd met de kwaliteit & service die u van een erkend taxibedrijf mag verwachten! Vanaf € 125,00!

Bel ons direct voor meer informatie of om een reservering te plaatsen via 024-3660044. Of stuur een e-mail

Taxi vliegveld Schiphol

Locatie

De luchthaven ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuid-westen van Amsterdam.
Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Corendon, Martinair en Transavia. Het vliegveld enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Informatie over vliegveld Schiphol

Bekijk hier informatie over de luchthaven Schiphol, zoals uw vertrektijden, op deze pagina.

Schiphol is het grootste Nederlandse vliegveld en een van de belangrijkste vliegvelden van Europa. Vliegveld Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het 16e vliegveld ter wereld, en de 4e drukste luchthaven van Europa (na Londen LHR, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Veel reizigers gaan met een taxi naar vliegveld Schiphol. Nu extra scherp geprijsd met de kwaliteit & service die u van Taxi Centrale Nijmegen mag verwachten!

TAXI BESTELLEN

Taxi TCN direct reserveren

MEER INFORMATIE

Hoe wilt u betalen?
Heeft u liever geen cash op zak, en betaalt u om die reden liever met PIN of creditcard? Dat kan! Laat het bij uw reservering aan ons weten.

Betaalmethodes
Heeft u vragen?
Bel naar 024 - 366 00 44 of mail: info@taxitcn.nl.