Wagenpark Taxi Centrale Nijmegen

Bekijk hier de informatie van het wagenpark Taxi Centrale Nijmegen

Alle taxi’s in het in wagenpark van Taxi Centrale Nijmegen zijn zakelijk uitgevoerd, rijden comfortabel en zijn uitermate geschikt voor allerlei soorten ritten. Geniet van alle rust in een van onze auto’s op weg naar het station, uw werk of naar huis.
Tijdens langere ritten naar een luchthaven, op weg naar uw bestemming in het buitenland, kunt u in alle rust de laatste zaken afronden.

Wagenpark Taxi Centrale Nijmegen

Om ook een speciale dag zoals uw bruiloft compleet te maken verzorgen wij graag uw vervoer. Een dagje zonder zorgen. Hieronder vindt u voorbeelden van onze nette en luxueuze auto’s. Taxi Centrale Nijmegen verzorgt uw vervoer comfortabel met 4 nieuwe Mercedes E-klasse auto’s en 2 luxueuze Mercedes Vito busjes speciaal voor groepsvervoer tot 8 personen.

 

Taxi Nijmegen MercedesMercedes E320 CDI

Door de ruimte die volop aanwezig is in deze Mercedes heeft u alle ruimte om lekker onderuit te zakken, of nog even te werken op uw laptop. De auto ligt stabiel op de weg, maakt vrijwel geen geluid en zal u veilig naar uw bestemming brengen.

 

Mercedes Vito Wagenpark Taxi Centrale NijmegenMercedes-Benz Vito

Samen op stap met vrienden of zakenrelatie(s). Dat kan goed met deze luxe en geblindeerde uitvoering van de Vito. Met zijn 9 zitplaatsen is er volop ruimte onderweg naar feestjes, zakenreizen en natuurlijk na het stappen.

TAXI BESTELLEN

Taxi TCN direct reserveren

MEER INFORMATIE

Hoe wilt u betalen?
Heeft u liever geen cash op zak, en betaalt u om die reden liever met PIN of creditcard? Dat kan! Laat het bij uw reservering aan ons weten.

Betaalmethodes
Heeft u vragen?
Bel naar 024 - 366 00 44 of mail: info@taxitcn.nl.