skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

De taxi voor een dagje Nijmegen

De Taxi Voor Een Dagje Nijmegen

Bezoek Nijmegen met de taxi

Wilt u er binnenkort eens lekker op uit trekken? Zit u eraan te denken om de prachtige stad Nijmegen eens te bezoeken? Dan is het zeker aan te raden om hiervoor de taxi te nemen. Door voor de taxi te kiezen, kiest u namelijk voor veel aangename voordelen, zoals reizen in alle rust, stilte en optimaal comfort. In dit blog krijgt u van ons alvast een paar fijne tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Nijmegen. Lees dus snel verder om te zien wat Nijmegen u te bieden heeft.

Maak een stadswandeling

Reserveer als eerste een taxi om op tijd in Nijmegen te zijn voor een prachtige stadswandeling. Er zijn in de Waalstad verschillende organisaties en initiatieven die uiteenlopende stadswandelingen organiseren. Een gids maakt met u en de groep een wandeling door het centrum en vertelt daarbij over de rijke geschiedenis van Nijmegen. Wilt u meer leren over de oude Romeinse geschiedenis? Of juist meer over Nijmegen in de Tweede Wereldoorlog? Het kan allemaal. Een leuke en leerzame dag gegarandeerd.

Bezoek het Valkhof museum

Wilt u nog dieper de geschiedenis induiken? Bezoek dan het grote en uitgebreide Valkhof museum. In dit museum leert u alles over de geschiedenis van Nijmegen. Van objecten helemaal vanuit de prehistorie, vondsten uit de Romeinse tijd tot de moderne kunst. In het Valkhof museum vindt u het allemaal. Hiermee is dit museum een absolute must voor elke geschiedenis-, cultuur- en kunstliefhebber.

De grote markt en de Hezelstraat

Benieuwd naar het mooiste stukje Nijmegen? Bezoek dan absoluut eens de grote markt en de Hezelstraat. De grote markt is een oogstrelend stukje Nijmegen met de mooie en vrij toegankelijke Sint Stevenskerk, De Waag en leuke cafés en restaurants. In de Hezelstraat vindt u daarnaast vele leuke winkels en speciaalzaken zoals u die in geen enkele andere stad tegen zult komen. Zo biedt dit straatje absoluut voor elk wat wils.

Reserveer een taxi voor uw uitje naar Nijmegen

Gaat u binnenkort eropuit in Nijmegen? Reserveer dan nu alvast een taxi bij Taxi TCN Nijmegen. Dit doet u telefonisch via 024-3660044. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens bij Taxi TCN Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044