skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi reserveren in Nijmegen?

Wilt u in Nijmegen en omgeving een taxi reserveren? Dan bent u bij Taxi TCN Nijmegen aan het juiste adres. Taxi TCN Nijmegen staat voor service, comfort en betrouwbaarheid en wij kunnen u dag en nacht naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Ideaal als u onderweg naar uw afspraak nog even wilt werken of op een ontspannen manier uw reis wilt beginnen. Daarbij rekenen wij altijd scherpe tarieven. Meer weten over ons taxibedrijf? Neem eens een kijkje op onze website of bel ons voor meer informatie. Uw taxi bestellen doet u bij Taxi Centrale Nijmegen!

Direct reserveren? Vul het formulier in

  Waarom een taxi bestellen bij TCN de juiste keuze is

  Taxi TCN Nijmegen heeft een goede naam in Nijmegen en omgeving. Dat komt omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Dit nemen wij bij het uitvoeren van ons beroep dan ook uiterst serieus. Bij ons vindt u dan ook enkel ervaren, streng geselecteerde chauffeurs die inspelen op uw behoefte. Zij zijn dan ook altijd gepast gekleed en beschikken over jarenlange ervaring. Veiligheid staat immers ook hoog in het vaandel. Hoge prijzen vinden wij niet wenselijk wanneer u besluit bij ons een taxi te reserveren. Daarom hebben wij altijd scherpe tarieven. Op onze website vindt u informatie over tarieven, maar u mag natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

  Taxi reserveren voor zakelijk – of luchthavenvervoer

  Bent u zakenman- of vrouw en wilt u een taxi reserveren omdat u op reis gaat of een afspraak heeft? U wilt zich wellicht even voor kunnen bereiden op een congres, of juist even kunnen ontspannen. En misschien wenst u wel een flexibele opstelling van het taxibedrijf, omdat u meerdere afspraken achter elkaar heeft. Ook voor zakelijk vervoer kunt u een taxi bestellen bij Taxi TCN Nijmegen. Wij staan voor flexibiliteit, waardoor wij ook zakelijk gezien een interessante vervoerspartner zijn. En gaat u op reis en heeft u geen zin om met het vervoer naar de luchthaven te gaan? Met als gevolg vertragingen en een hoop gesjouw? Geen nood. Kiest u ervoor een taxi te bestellen, dan tilt onze taxichauffeur uw bagage in de auto, waarna u plaats neemt in een van onze luxe wagens. Uw vakantie begint dus heerlijk ontspannen!

  Reserveer direct uw taxi

  Wanneer u een taxi wilt bestellen bij Taxi TCN Nijmegen, belt u ons op telefoonnummer 024-3660044. Snel en eenvoudig uw taxi reserveren, tegen een voordelig tarief!

  Taxi reserveren

  Back To Top
  Direct een taxi : 024-3660044