skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Een avondje uit? Taxi TCN brengt u veilig thuis

Een Avondje Uit? Taxi TCN Brengt U Veilig Thuis

Taxiservice TCN is 24/7 bereikbaar

Met het lekkere weer in aantocht gaan we al snel meer dingen buiten de deur doen. Gezellig op een terrasje zitten, bij iemand anders BBQ’en of uiteten bijvoorbeeld. Maar als u met de auto gaat, kunt u geen alcoholische versnapering drinken. Daarnaast moet u vaak veel moeite doen om een parkeerplaats te vinden en er dan ook vaak de hoofdprijs voor betalen, mocht u toch een plekje kunnen bemachtigen. Eigenlijk helemaal niet handig dus. Veel makkelijker is het om gebruik te maken van de taxiservice van Taxi TCN. Wij pikken u op en zetten u voor de deur van de locatie waar u wilt zijn weer af. En dat elk moment van de dag en elke dag van de week. Dus ook als u nog niet weet hoe laat het zal worden, is dit geen enkel probleem. Onze Taxicentrale is 24/7 bereikbaar en zal u vriendelijk te woord staan en zo snel mogelijk een taxi naar u sturen. Zo hoeft u nooit lang te wachten! Wilt meer weten? Lees dan verder of neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Taxi TCN?

Taxi TCN zorgt ervoor dat u ten alle tijden veilig thuis komt. Of u nu een gepland ritje heeft of onverwachts gebruik moet maken van een taxi, Taxi TCN is snel ter plaatse en zal u veilig naar uw bestemming brengen. Bij geplande taxiritten kan online het reserveringssysteem worden ingevuld. Zo staat uw rit meteen in ons systeem, en dat zonder dat u iemand hoeft te bellen. Het kan gewoon tussen al uw andere bezigheden door. Maar ook als u aan het einde van de avond liever een taxi naar huis neemt, staan wij voor u klaar. Op elk moment van de dag of nacht kunt u Taxi TCN bellen en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een taxi zal zijn die u veilig naar huis brengt. Wel zo prettig.

de taxibranche trekt weer aan

Kom veilig thuis met Taxi TCN

Bent u op zoek naar een taxi in Nijmegen die altijd bereikbaar is om u te brengen naar waar u moet zijn? Neemt u dan contact op met Taxi TCN om te genieten van onze 24/7 bereikbaarheid en service. Bel 024-3660044 of stuur een e-mail naar info@taxitcn.nl voor het aanvragen van meer informatie, bijvoorbeeld over de tarieven. Door Taxi TCN komt u op elk moment van de dag veilig thuis!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044