skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Pinnen in de taxi

Waarom pinnen bij uw taxivervoer

Pinnen in de taxi was jaren geleden nog niet gebruikelijk. Het contant betalen, de grote zware portemonnee vol met klein geld en het eindeloos wisselen. Een tijdrovende manier van betalen.

Sinds enkele jaren wordt het steeds gebruikelijker om te betalen met ‘plastic’, pin & credit card. Lees verder waarom dit steeds meer gebeurd.

De reden dat er tegenwoordig wordt betaald met pin of credit card is voornamelijk de veiligheid. Met cash geld ben je natuurlijk makkelijk een prooi voor overvallers. Maar wat te denken van snelheid?

Hoe makkelijk is het wel niet om snel te pinnen met een mobiel pin automaat? Pincode intoetsen, bevestigen en uitstappen. Dat scheelt een hoop tijd ten opzichte van het wisselen van kleingeld en eventuele kans op een overval vanwege het cash geld.

Een andere reden om te pinnen of met credit card te betalen is de administratie. Zowel voor u als de taxichauffeur. Stel dat u uw taxivervoer kan declareren of juist als kosten kan opvoeren. Dan heeft u dat op uw afschrift staan! Zo hoeft u ook niet te wachten op een handgeschreven bonnetje van de chauffeur.

Alle voordelen van pinnen en betalen met credit card op een rij:

  • Veiligheid
  • Snelheid
  • Administratief
  • Gemakkelijk
  • Overzichtelijk

Gemakkelijk & snel betalen

Taxi Centrale Nijmegen is al een vroeg stadium begonnen met de mogelijkheden voor het ‘digitaal’ betalen. Bij  Taxi Centrale Nijmegen staat veiligheid, kwaliteit & service voorop.
Zo kunt dus per pin betalen bij ons maar ook inmiddels met credit card. Een nog makkelijkere manier van betalen.

Nog meer voordeel

Wilt u ook ook vaste klant worden? Bel ons direct en vraag naar de voorwaarden. Profiteer vandaag nog van de vaste klant korting en rij met Taxi Centrale Nijmegen comfortabel, luxueus en goedkoper naar uw bestemming.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het pinnen in de taxi? Of wilt u zakelijk vervoer goed geregeld hebben en op rekening kunnen betalen? Neem contact op met Taxi Centrale Nijmegen via 024 – 366 00 44 of stuur een e-mail.

 

Op rekening betalen

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044