skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Schakel ons in voor uw ziekenhuis vervoer

Schakel Ons In Voor Uw Ziekenhuis Vervoer

Wij bieden nu ziekenhuis vervoer in Nijmegen aan

Naast onze diensten in zakelijk en luchthavenvervoer bieden wij tegenwoordig ook ziekenhuis vervoer in Nijmegen aan. Ga snel van A naar Beter met Taxi TCN Nijmegen. Wij brengen u vlot op uw bestemming en zorgen dat dit veilig gebeurt. Ook houden we optimaal rekening met uw persoonlijke situatie. Moet u snel naar het ziekenhuis omdat u op het punt staat te bevallen? Ligt een familielid of vriend(in) in het ziekenhuis die u spoedig een bezoekje wilt brengen? Of is het tijd voor een belangrijke controle? Schakel ons direct in voor ziekenhuis vervoer naar Nijmegen.

Laat ons u met de taxi naar het ziekenhuis brengen

Omdat wij al heel veel ervaring bezitten als taxibedrijf in Nijmegen, weten wij naar elk ziekenhuis in Nijmegen en omgeving de snelste en kortste route. Moet u plotseling naar het Radboud Universitair Medisch Centrum?

Heeft u een afspraak staan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis? Of wordt u net buiten Nijmegen verwacht in de Sint Maartenskliniek? Waar u ook naar toe moet, wij kunnen u er vlot, vakkundig en veilig naar toe brengen. Moet u bij de hoofdingang zijn? Of weet u uit ervaring dat het verstandiger is als wij u afzetten bij bijvoorbeeld Ingang Oost, bij de invaliden entree of bij een losstaande poliklinische afdeling? Geef het aan ons door, dan ontzorgen wij u zo goed als mogelijk.

ziekenhuis vervoer nijmegen

Schakel ons in voor ziekenhuis vervoer naar Nijmegen

Wilt u gebruik maken van ons ziekenhuis vervoer in Nijmegen? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Bij elke rit hebben wij kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service centraal staan. Onze chauffeurs zijn altijd gepast gekleed en brengen u professioneel naar uw gewenste bestemming, ongeacht het tijdstip. Schakel ons in voor ziekenhuis vervoer in Nijmegen door direct te bellen naar 024-3660044 of plan een afspraak in via info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044