skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Zakelijk een taxi inzetten? Lees hier waarom!

Zakelijk Een Taxi Inzetten? Lees Hier Waarom!

Uw klanten vervoeren met een zakelijke taxi

Heeft u er weleens aan gedacht om uw klanten te vervoeren met een zakelijke taxi? Dit extra stukje service zorgt voor een unieke beleving van uw klant. Deze wordt netjes opgehaald en ook weer teruggebracht. Zo heeft de klant meer tijd om jullie bespreking voor te bereiden in de taxi en komt deze met een goed gevoel op de afspraak aan. Dit kan weer gunstig zijn voor eventuele deals.

Extra service voor uw klanten

Zakelijk een taxi inzetten is uiteraard een extra service naar uw klanten. U zult wellicht niet elke klant zakelijk willen laten vervoeren, maar u kunt u als bedrijf hiermee wel onderscheiden van andere bedrijven. Zo krijgt uw klant het gevoel dat uw bedrijf iets extra’s te bieden heeft.
Dit toont ook een zekere betrokkenheid bij uw klanten. Indien er een belangrijke bespreking gepland staat, kan het zijn dat uw klant minder met zijn/haar hoofd bij het verkeer zit. Dit maakt het niet heel verantwoord om te rijden. Wanneer u ervoor kiest een zakelijke taxi in te zetten, laat u de klant zien dat zijn/haar welzijn belangrijk voor u is.

Het inzetten van een zakelijke taxi

Wanneer u overweegt een zakelijke taxi in te zetten voor uw klanten, dan is het logisch dat u hier duidelijke afspraken over wilt maken met het betreffende taxibedrijf. U moet er uiteraard vanuit kunnen gaan dat het betreffende taxibedrijf afspraken nakomt en de beste service levert aan uw klanten. Taxibedrijf TCN is u graag van dienst!

zakelijk vervoer

Een zakelijke taxi bij Taxibedrijf TCN

Taxibedrijf TCN heeft vele ervaring en is tevens inzetbaar als zakelijk taxibedrijf. Ons zakelijk vervoer is niet enkel handig om uw klanten te vervoeren, maar ook om u naar uw bestemming te brengen. Of dit nu een congres, vergadering of zakenreis betreft. Ons zakelijk vervoer sluit naadloos aan op uw behoeften. Denk aan vervoer waarin u in alle rust kunt bellen of u kunt voorbereiden op uw afspraak. Onze chauffeurs kleden zich daarbij altijd netjes en handelen discreet en servicegericht. De zakelijke taxi van TCN is dag en nacht beschikbaar en daarmee zeer flexibel. Wij leveren maatwerk taxiservice in de meest luxe wagens.

Maak een afspraak

Wilt u ook een zakelijke taxi van Taxibedrijf TCN inzetten? Dan kijken wij graag samen met u wat uw wensen zijn. Welke service wenst u wanneer uw klanten worden opgehaald? Of voor uw eigen zakelijke vervoer? Dit komt allemaal tijdens een kennismakingsgesprek aan bod. Zodoende kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Ons doel is uw klanten in optimale tevredenheid van A naar B vervoeren. Neem contact op met Taxibedrijf TCN en maak een afspraak voor uw zakelijke vervoer!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044