skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

4 hotspots in Nijmegen

4 Hotspots In Nijmegen

Wilt u een bezoekje brengen aan Nijmegen maar heeft u nog niet precies een idee wat u wilt gaan doen? Hieronder hebben we 4 leuke hotspots voor u op een rijtje gezet. Wanneer u geen zin heeft om met het openbaar vervoer te gaan kunt u bij ons een taxi naar Nijmegen reserveren. Bel 024-3660044 om direct een taxi te reserveren.

Hotspot 1: Het Afrika Museum

In het glooiende heuvellandschap net buiten Nijmegen ligt het Afrika Museum. Wist u dat het Afrika Museum net een nieuwe vaste opstelling heeft geopend? In de nieuwe vaste tentoonstelling ‘Inspirerend Afrika’ ziet u het Afrika van nu in al haar kleuren en diversiteit. In het buitenmuseum vindt u verschillende traditionele woonerven uit onder andere Ghana, Lesotho en Benin. Leuk voor jong en oud! Uw familie zal onder de indruk zijn. Laat u zich hier afzetten door een van de vriendelijke chauffeurs van TCN en geniet van dit prachtige museum.

Hotspot 2: Tante Koosje

Aan de Berg en Dalseweg ter hoogte van de Sint Maartenskliniek ligt (naar onze bescheiden mening) het restaurant met het mooiste terras van Nijmegen en omstreken. Dit restaurant heet Tante Koosje en op hun mooie terras vol bloemen en planten kunt u even heerlijk tot rust komen. Maar ook wanneer het buiten guur en regenachtig is kunt u binnen lekker opwarmen met warme chocolademelk. Met een uitgebreide kaart, lekkere biertjes op de tap en vriendelijk personeel zult u hier een paar uurtjes lekker kunnen vertoeven. Eet smakelijk!

Wat is er nou lekkerder dan op een mooie dag lekker met uw familie de natuur in? Laat u zich door een taxi van TCN afzetten bij pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg en kies een van de vele wandelroutes door het gelijknamige natuurgebied. Vanaf het pannenkoekenrestaurant kunt u kiezen voor wandelingen van verschillende afstanden. Even lekker helemaal weg, vakantiegevoel gegarandeerd! Wanneer u terug bent van uw wandeling kun je heerlijk nagenieten op het terras van het pannenkoekenrestaurant.


Tip: neem de TCN taxi naar het kerkje van Kekerdom en wandel van daaruit door een prachtig natuurgebied richting de Millinger Theetuin. De Millinger Theetuin is een exotische orientaals- mediteraanse verrassing. Na een wandeling door deze tuin vol met kunst en prachtige bloemen kunt u lekker genieten van een kopje thee met wat lekkers of een fijne lunch. Succes gegarandeerd!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044