skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Nieuwe taxi prijzen in 2020

Nieuwe Taxi Prijzen In 2020

Nieuwe taxiprijzen

De maximumprijzen voor de taxi gaan in 2020 weer omhoog. Aangezien het maximum start-, kilometer- en wachttarief met ruim 2 procent gaan stijgen, zullen veel taxibedrijven ervoor kiezen om hun prijzen flink te verhogen. Wilt u echter voor een vaste scherpe prijs blijven reizen? Wij van TCN maken het mogelijk, mede door onze pas voor vaste klanten. Wij vertellen u graag alles over de prijzen van een taxi in 2020.

Verhoging van de prijzen voor een taxi

Door een nieuwe regeling van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat mag de maximumprijs van het start-, kilometer- en wachttarief met ruim twee procent verhoogd worden. Dat betekent dat een taxibedrijf het starttarief van een auto tot vier personen mag verhogen van €3,19 naar €3,26. Ook het kilometertarief mag omhoog, van maximaal €2,35 naar €2,40. Wanneer een taxi een uur moet wachten, kan dat in het nieuwe jaar al snel zo’n €45,- kosten.

Waarom de nieuwe prijzen?

De verhoging van de prijzen van een taxi in 2020 heeft vooral te maken met de economie. Omdat de lonen in Nederland stijgen, stijgen tevens de prijzen. Waaronder de prijzen voor een taxirit. Echter hebben we wel goed nieuws wanneer u met TCN vervoerd wordt: de maxima gelden namelijk niet voor contractvervoer, of vervoer bij een rit waar vooraf een prijsafspraak gemaakt is. Bij TCN zijn we altijd open over onze tarieven. Neemt u vooraf contact met ons op, dan zullen wij altijd een vrijblijvende offerte naar u opsturen met de vaste prijzen die wij hanteren. Neem dus geen risico met steeds duurder wordende taxiritten door op straat een taxi aan te houden, maar ga voor zekerheid met een taxi van TCN.

Vaste prijzen met de klantenpas

Wanneer u vaak met onze taxiservice reist, bijvoorbeeld vanwege zaken, dan profiteert u van extra korting. Bij TCN kunt u namelijk terecht voor een vaste klantenpas. Met deze pas wordt het vervoer met een van onze mooie taxi’s extra voordelig. Bovendien blijft het dat ook. Kortom, u profiteert van topservice tegen scherpe tarieven.

Gratis vrijblijvende offerte

Wilt u onzekerheden en hoge prijzen voor een taxirit voorkomen wanneer u in 2020 de taxi neemt? Kies er dan voor om bij ons een taxi te reserveren. Wij stellen graag een gratis vrijblijvende offerte voor u op. Dat betekent geen verrassingen qua prijzen, of onzekerheden wanneer u in de taxi stapt. Ook met de nieuwe prijzen voor een taxi in 2020 reist u voordelig met TCN.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044