skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Het kan weer: zonder mondkapje reizen

Het Kan Weer: Zonder Mondkapje Reizen

Lekker reizen begint met de taxi naar Schiphol

Het hoge woord is eruit: ondanks het tegengesteld advies van het RIVM, is de mondkapjesplicht opgeheven voor het openbaar vervoer, en ook de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zijn gestopt met het handhaven op het dragen van mondkapjes. Niets staat ons meer in de weg om lekker te gaan genieten van een heerlijke vakantie naar de zon of een fijne stedentrip. Wat ons betreft brengen we iedereen naar Schiphol om de ‘daad bij het woord’ te voegen.

Ontspannen op reis

Een ontspannen vliegreis, of die nu zakelijk is of voor een vakantie, begint altijd in een comfortabele taxi. Niet voor niets begint vliegen altijd met een stukje taxiën(!). Nu we weer onbezorgd mogen reizen en vliegen, wilt u uw reis natuurlijk niet stressvol beginnen. Laat u daarom met de taxi naar Schiphol brengen. Met onze taxi airport service start uw vakantie op een ontspannen manier. U wordt bij uw woning opgehaald door onze taxichauffeur. Hij/zij laadt uw bagage in de kofferbak en rijdt u vervolgens naar Schiphol Airport. En u weet zeker zeker dat u op tijd bent voor uw reis. Daar kan toch geen eigen auto of openbaar vervoer tegenop?

Taxi versus eigen auto of openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer reizen naar Schiphol bezorgt veel mensen een boel stress. Ten eerste is het maar de vraag of de bewuste trein of bus rijdt op een tijdstip waarmee u tijdig op Schiphol aankomt. Ten tweede is het soms best een gedoetje om koffers mee te nemen in het openbaar vervoer. U weet hoeveel ruimte daar (niet) voor is! Ook is het spoortraject naar Schiphol zeer gevoelig voor vertragingen. Als u met onze taxi naar Schiphol gaat heeft daar allemaal geen last van. Onze chauffeurs zijn op de hoogte van elke verkeerssituatie en garanderen een tijdige aankomst op het vliegveld.

Comfortabel reizen in onze luxe taxi’s

Zelf autorijden voor een vlucht is ook niet de meeste ontspannen manier om te beginnen aan uw reis of vakantie. In een taxi van Taxi TCN, wordt u in alle luxe en comfort naar Schiphol gebracht. Wij hebben kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Bij ons bent u verzekerd van een stressvrije taxirit naar Schiphol!

Geen parkeerkosten op Schiphol

En als u met de taxi op Schiphol bent gearriveerd, weet u dat het inchecken een fluitje van een cent is. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek, u betaalt geen (hoge) kosten voor langparkeren. En u hoeft u niet nog een half uur te verplaatsen van de parking naar de vertrekhal. Wij zetten u voor de deur van de luchthaven af, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Ook houden we altijd de vliegtijden nauwlettend in de gaten. Zo haalt u met onze hulp altijd uw vlucht en hoeft u bij terugkomst nooit lang te wachten op een taxi bij Schiphol.

Reserveer uw taxi naar Schiphol

Zorg dat uw vakantie of zakenreis een ontspannen uitstapje wordt en reserveer op tijd uw taxi naar Schiphol. Bij ons kunt u zowel de heenweg als de terugweg direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer!

Direct een taxi nodig? Bel dan naar: 024-3660044, dan komen wij zo snel mogelijk voorrijden.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044