skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Redenen van trouwvervoer in regio Nijmegen

Redenen Van Trouwvervoer In Regio Nijmegen

Waarom kiezen voor trouwvervoer in regio Nijmegen?

Het is zover: u gaat trouwen! Deze onvergetelijke ervaring moet tot in de puntjes worden geregeld. Van de trouwlocatie tot de catering, alles moet perfect zijn. Maar ook het vervoer mag niet ontbreken. Zeker wanneer uw trouwlocatie en de feestlocatie op verschillende locaties zijn. U kunt er voor kiezen zelf te rijden, maar op deze speciale dag is u laten vervoeren toch echt de fijnste optie. Taxibedrijf TCN vertelt u meer over de redenen voor ons trouwvervoer in de regio Nijmegen. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op uw speciale dag!

Trouwvervoer naar de mooiste locaties

In de regio van Nijmegen zijn hele mooie trouwlocaties te vinden waar u met trouwvervoer kunt komen. Wij hebben een aantal locaties voor u op een rijtje gezet, zodat u alvast inspiratie op kunt doen.

  • Slot Doddendael, een prachtig middeleeuws kasteeltje vlakbij Nijmegen. U kunt hier trouwen in de ridderzaal, in de boomgaard onder een grote kastanjeboom of in een van de andere zes ruimtes.
  • Landgoed Brakkesteyn, een nostalgisch landgoed met koetshuis omgeven door een prachtige ruin. Hier vindt u verschillende zalen voor een sprookjesachtige bruiloft.
  • Belvédère, een gebouw in renaissancestijl met een prachtig uitzicht. U kijkt over de Waalbrug, het centrum van Nijmegen én het Valkhofpark.
  • In de kas, een unieke natuurlijke locatie waar u kunt trouwen tussen de mooiste planten of onder diverse fruitbomen.

Verschillende trouwlocaties mogelijk

Wanneer u trouwvervoer in de regio Nijmegen inschakelt, kunt u uit meerdere locaties kiezen voor de verschillende gelegenheden. De trouwlocatie en feestzaal hoeven niet op dezelfde plek te zijn. Daarbij hoeft u er niet voor te zorgen dat de locaties binnen loopafstand van elkaar liggen. Wij brengen u overal naar toe.

Zorgeloos genieten

Dankzij ons trouwvervoer in de regio Nijmegen kunt u zorgeloos genieten van deze prachtige dag. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op locatie aan komt. Daarnaast reist u met ons altijd comfortabel.

Trouwvervoer inschakelen

Wilt u het trouwvervoer van Taxibedrijf TCN in de regio Nijmegen inschakelen? Bel hiervoor naar 024-3660044 of stuur ons een bericht via info@taxitcn.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier op de website in te vullen. We kijken er naar uit om een klein onderdeel te kunnen zijn van uw speciale dag!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044