skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Hotel overnachting Nijmegen

Hotel Overnachting Nijmegen

Hotelovernachting zakenreis

Ben jij op zakenreis en ben je voor meerdere dagen van huis weg? Dan raden wij jou aan om een hotel uit te kiezen met uitstekende recensies. Je wilt natuurlijk niet voor meerdere dagen in een slecht onderhouden kamer zitten. Maar hoe kom je daar wanneer je zelf geen auto hebt? Je huurt dan Taxibedrijf TCN in! Wij zorgen ervoor dat we jou altijd op tijd en zonder poespas vervoeren van hotel naar meeting en terug.

Makkelijk van plek naar plek

Wanneer je onderdeel bent van een groot bedrijf, dan kan het voorkomen dat je moet reizen voor je werk. Wanneer jij voor meerdere dagen in een andere stad in Nederland moet zijn, bijvoorbeeld in Nijmegen, dan raden wij jou aan om een goed hotel uit te kiezen. Dankzij onze taxi’s kom je gemakkelijk van hotel naar jouw vergaderingen.

Altijd op tijd bij jouw bestemming

Maar waarom moet je dan voor een taxi kiezen en kun je beter de bussen of treinen links laten liggen? Taxibedrijf TCN vertelt het je. Het nadeel van bussen en treinen is dat deze geregeld te maken hebben met vertragingen of annuleringen. Met een taxi weet je altijd zeker dat je op tijd op de plek van bestemming bent.

Rustige reis

Wist je dat het ook een goede indruk geeft op jouw klanten of collega’s wanneer je met de taxi arriveert? Jij kunt ondertussen ook nog eens lekker genieten van een rustige reis richting de plek van bestemming. Want de chauffeur zorgt ervoor dat jij op tijd aankomt. Zo kun je nog even door jouw werk heen lezen en je voorbereiden op eventuele belangrijke gesprekken, een echte win-win situatie!

Taxi reserveren in Nijmegen

Ben je klaar met je zakenreis of moet je hiervoor naar het buitenland? Geen probleem, Taxibedrijf TCN zorgt voor vervoer naar de luchthaven. Wil je ook een goedkope rit in Nijmegen reserveren? Onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs staan 24 uur per dag tot uw beschikking om u naar elke locatie in Nijmegen te vervoeren. Regel uw taxi door te bellen naar 024-3660044 of vul ons contactformulier in.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044