skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Rondrijden in Nijmegen met een goedkope taxi

Rondrijden In Nijmegen Met Een Goedkope Taxi

Leuke dingen in Nijmegen per taxi

Als het aankomt op het begrip ‘taxi’ heerst bij veel mensen de indruk dat dit nog altijd erg duur is. Gelukkig is niets minder waar: een taxi hoeft vandaag de dag zeker niet meer duur te zijn. Wilt u bijvoorbeeld een dagje weg naar Nijmegen? Dan is uzelf rond laten rijden in een taxi ideaal. In dit blog vertellen we u met alle plezier welke leuke dingen u allemaal in Nijmegen per taxi kunt doen.

Bezoek het Valkhofpark

Vlak aan de waalkade ligt het prachtige heuvelachtige Valkhofpark. Ooit stond hier de indrukwekkende Valkhofburcht, maar deze is zeker niet volledig verdwenen. U vindt in het park namelijk nog twee prachtige overblijfselen terug, namelijk de Sint-Nicolaaskapel en de Barbarossa-ruïne. Naast het bezichtigen van deze twee mooie bouwwerken is het valkhofpark een heerlijke plek om te wandelen of om samen romantisch te picknicken. Bent u klaar? Dan brengt de taxi u gewoon naar uw volgende gewenste locatie.

Ga naar de grote markt en de Sint-Stevenskerk

Als er een plek is waar u Nijmegen in al zijn glorie terugziet dan is het hier. Rondom de grote markt vindt u de meest prachtige oude bouwwerken en leuke cafés waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk vindt u aan de grote markt ook de prachtige Sint-Stevenskerk. Een bezoekje aan deze mooie kerk is de moeite meer dan waard. Een speciale tip van ons: beklim de toren en geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen en omgeving.

Lekker zonnen op Veur-Lent

Veur-Lent is een klein schiereiland dat tussen Nijmegen en Nijmegen-Lent in ligt. In de zomer is dit de ideale plek om lekker te zonnen en te genieten van een mooi uitzicht op de oudste stad van Nederland. Tijdens de vierdaagsefeesten kunt u hier ook genieten van leuke activiteiten georganiseerd door Festival op het Eiland. In de waal zelf mag u dan misschien niet zwemmen, maar in de Spiegelwaal die aan de andere kant van het eilandje ligt kunt u een paar heerlijke baantjes trekken. Zodoende heeft Nijmegen voor ieder wat wils. Aan het einde van de dag gaat u gewoon weer met de taxi naar huis.

Goedkope taxi reserveren Nijmegen

Wilt u ook een goedkope taxi in Nijmegen reserveren voor een leuk dagje in de waalstad? Onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs staan 24 uur per dag tot uw beschikking om u naar elke locatie in Nijmegen te vervoeren. Regel uw taxi vervoer door te bellen naar 024-3660044 of vul ons contactformulier in.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044