skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Start uw wintersport met de taxi

Start Uw Wintersport Met De Taxi

Met de taxi naar Schiphol en dan lekker op wintersport

Lijkt het u geen heerlijk vooruitzicht om ergens n de winter heerlijk te kunnen genieten van een weldadige wintersport? Lekker een poosje vertoeven in de sneeuw en de lange laten onderbinden of het snowboard en dan heerlijk van de berghellingen af suizen. Het is de droom van miljoenen mensen. Meer velen vinden de reis veel gedoe. Ze hebben gen zin in de wintersportfiles en mogelijk slechte rijomstandigheden. Hoe heerlijk is het dan om lekker in de taxi te stappen, naar Schiphol te rijden en vanaf daar met het vliegtuig op wintersport te gaan? Met de taxi van TCN staan wij graag voor u klaar om u naar Schiphol te brengen.

Wintersportbestemmingen vanaf Schiphol

Weet u al waar u op wintersport zou willen gaan? Vanaf Schiphol zijn er verschillende bestemmingen waar u kunt genieten van heerlijke wintersport op de meest idyllische locaties. Een paar voorbeelden van populaire bestemmingen voor wintersport zijn:

  • Frankrijk met veel populaire en grote skigebieden, waaronder Les Trois Vallées, Chamonix en Val Thorens.
  • Oostenrijk is een populaire bestemming voor de wintersporters met skigebieden zoals St. Anton, Kitzbühel en Ischgl.
  • Zwitserland heeft tal van mooie skigebieden, waaronder Verbier, Davos en Zermatt.
  • Italië, het land met populaire skigebieden als Sestriere, Cortina d’Ampezzo en Livigno.
  • Duitsland heeft ook skigebieden waaronder Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf.

Er zijn verschillende vluchten naar deze bestemmingen vanaf Schiphol. En met de taxi komt u daar altijd lekker snel en comfortabel.

Met wintersport uitrusting in de taxi naar Schiphol

Als u met de taxi naar Schiphol wil reizen voor wintersport is dat bij Taxi TCN geen probleem. Zeker als u uw wintersport materialen mee wilt nemen, is het prettig als iemand u hiermee helpt.
De taxi chauffeur laadt in uw spullen in de auto en u hoeft enkel plaats te nemen. U wordt geheel volgens uw vluchtschema op tijd opgehaald en pal voor de deur van de luchthaven afgezet. Ideaal toch? Uw wintersportvakantie kan van start gaan!

Boek nu uw luchthavenvervoer naar Schiphol

Heeft u ook een heerlijke vakantie in de sneeuw in het vooruitzicht en heeft u gekozen voor een vliegreis? Kies dan voor een comfortabel begin van uw vakantie en bekijk de mogelijkheden van luchthavenvervoer per taxi op onze website. U kunt bij ons zowel de heenreis als de terugreis direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer! U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen met 024-3660044. Wij wensen u een fijne wintersport vakantie!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044