skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Per taxi naar Schiphol

Per Taxi Naar Schiphol

Leuke stedentrips die op Schiphol starten

Staat voor u ook een heerlijke kerstvakantie voor de deur? Weet u al wat u dan gaat doen? Mogen wij u hieronder dan tippen op een aantal leuke stedentrips die als startpunt Schiphol hebben, of liever gezegd: de taxi naar Schiphol van Taxi TCN. Wij geven u hier leuke, minder voor de hand liggende, maar daardoor voordelige, bestemmingen voor een stedentrip.

Aarhus, Denemarken

Aarhus in Denemarken ligt op slechts een uurtje vliegen van Schiphol. Een vrolijk stadje met een even vrolijk museum: ARos. Het heeft een flinke collectie moderne en hedendaagse kunst. Te modern? Als u meer van historie houdt, kunt terecht in Den Gamle By (het oude stadje). Dit openluchtmuseum met 75 historische gebouwen uit heel Denemarken is net zo leuk als het Openluchtmuseum in Arnhem. De knusse straatjes in het centrum van Aarhus zijn ook zeker de moeite waard voor een dagje struinen. Hierbij mag u het kleurrijke Møllestien niet overslaan. Lekker eten en drinken doet u bij Aarhus Street Food.

Polen: Katowice

In Polen ligt de oude industriestad Kaowice. De oude industrie ziet u terug in het Silesian museum. Daar vindt u alle informatie over de historie van Katowice en de streek Silezië. Maar u vindt er ook moderne kunstinstallaties. Ook een must: de wijk Nikiszowiec, waar vroeger de fabrieksarbeiders woonden. Het is nu een broedplaats voor creativiteit, restaurants en cafés. Wist u dat de stad vol ‘hangt’ met indrukwekkende muurschilderingen. Die kunt u allemaal zien tijden een zogenaamde straat art tour. Zo ontdekt u tevens alle andere pareltjes van de stad, waaronder de Spodek Arena: het middelpunt van concerten, sportwedstrijden en evenementen.

Stranden en ruige natuur in het Spaanse Asturië

Op ruim twee uur vliegen vanaf Schiphol ligt het Noord-Spaanse Asturië, waar u lekker kunt dwalen langs pittoreske dorpen aan de kust en in de bergen. Wel met wandelschoenen aan de voeten dan! U mag namelijk de fameuze Picos de Europa niet missen. De kenners noemen dit het mooiste gebergte van Europa! Het is er genieten geblazen van de spectaculaire uitzichten, de ruige natuur, imponerende roofvogels en atletische berggeiten. In de pittoreske plaatsen aan de Atlantische kust vindt u talloze baaitjes, hoge kliffen en de mooiste stranden.

Uw taxi naar Schiphol reserveren

Uw stedentrip start natuurlijk met de taxi van TCN. Zo vertrekt u gegarandeerd op tijd en bent u ook tijdig op Schiphol. Reserveer dus op tijd uw taxi naar Schiphol. Ook voor de terugweg! Bij ons kunt u zowel de heenweg als de terugweg direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer! Direct een taxi nodig? Bel ook dan naar: 024-3660044.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044