skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi in plaats van openbaar vervoer

Taxi In Plaats Van Openbaar Vervoer

Veilig alternatief om op uw bestemming te komen

Het coronavirus heeft ons allen nog steeds in zijn greep en het houdt de gemoederen ook nog flink bezig. Wennen aan het ‘nieuwe normaal’ valt ons zwaar, en iedereen snakt dan ook naar het ‘oude normaal’. Gelukkig gloort er licht aan de horizon, want met ingang van 1 juni mogen we de touwtjes weer wat laten vieren. Scholen, cafés, theaters en bioscopen mogen gelimiteerd open, en dat betekent dat er automatisch weer meer gebruik gemaakt zal worden van de taxi. Ook op het zakelijke vlak zal er meer beweging komen. En omdat we het liefst zo min mogelijk met het openbaar vervoer moeten reizen, is ook voor zakelijke reizen de taxi in plaats van openbaar vervoer een goed alternatief.

Coronamaatregelen nog wel actief

Om de mogelijke druk op het openbaar vervoer te verlichten, is de taxi een prima alternatief voor uw zakelijke reizen. Een zakelijke reis valt eigenlijk wel in de categorie ‘noodzakelijke reizen’. Maar een reis met de taxi is dan toch wel zo’n veilig idee. Dat neemt niet weg dat we na de versoepeling van de maatregelen het beschermingsadvies van het RIVM nog wel blijven naleven. Dat betekent dat we u en onze chauffeurs vragen het risico op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. Ook bij zakelijke ritten. Hierbij de maatregelen nog een keer op een tijdje. Wij vragen u en onze chauffeur:

  • Regelmatig de handen te wassen
  • In de binnenkant van de elleboog te hoesten en te niezen
  • Papieren zakdoekjes te gebruiken
  • Geen handen te schudden
  • Waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Niet naast iemand te gaan zitten, als dat niet nodig is

Voor uw en onze veiligheid zijn de volgende beschermingsmaatregelen in onze voertuigen aanwezig: handschoenen, desinfecterende doekjes, reinigingsalcohol en separatie schermen aan de hoofdsteunen.

Gegarandeerd een veilige reis

U ziet, ten opzichte van het reizen met het openbaar vervoer heeft u met een zakelijke taxirit meer garantie op een veilige reis. Daarnaast geniet u natuurlijk ook gewoon van het comfort van een luxe auto met chauffeur. U kunt dus in de luwte rustig doorwerken tijdens uw reis. Weet u al waar u binnenkort voor zaken moet zijn? Reserveer dan nu alvast uw taxi.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044