skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Dagje uit in Nijmegen? Pak de taxi!

Dagje Uit In Nijmegen? Pak De Taxi!

Ga er met de taxi op uit in Nijmegen

Gaat u er binnenkort een dagje op uit in Nijmegen? Overweeg dan eens om per taxi te reizen. Zeker vanwege de huidige coronacrisis is het reizen per taxi veel veiliger dan met het openbaar vervoer. Via onze site is het mogelijk om vooraf vast een taxi bij Taxi TCN te reserveren. Wij geven u vast een aantal tips voor leuke uitstapjes om per taxi te doen in Nijmegen!

Beleef andere culturen in het Afrika Museum

Het Afrika Museum is een verrassend museum gelegen in de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Op deze inspirerende plek vindt u een modern museum met zowel wisselende en vaste exposities die allemaal gecentreerd zijn rondom het thema Afrika. Binnen bekijkt u hedendaagse kunst en unieke Afrikaanse objecten. In het buitenmuseum toont het museum de traditionele architectuur van onder andere Ghana, Lesotho en Mali. Kortom: een bijzondere ervaring voor jong en oud!

Beleef de wereld van een blinde in het muZieum

In het muZieum beleven de bezoekers hoe het is om volledig blind te zijn. De gasten hebben de keuze uit verschillende activiteiten. Gaat u op een ribbelroute expeditie door het centrum van Nijmegen, of wilt u liever door een donkerbeleving een dag uit het leven van een blind persoon meemaken? Naast deze bijzondere ervaringen vindt u in het muZieum ook een ruimte die helemaal is gericht op de zintuigen.

Spanning en sensatie bij Planet Awesome

Sindskort heeft Nijmegen er een nieuwe attractie bij: Planet Awesome. Zij creëerden een unieke locatie waar mensen zich even wanen in een andere wereld. U kunt er karten, bowlen, lasergamen, glow in the dark golfen, VR games spelen en er is een gamehal met arcade spellen. Kunt u niet kiezen uit al deze activiteiten? Kies dan voor een arrangement!

Reserveer een taxi voor uw uitstapje naar Nijmegen

Wilt u er graag binnenkort een dagje op uit in Nijmegen? Reserveer dan nu alvast een taxi bij Taxi TCN. Dit doet u gemakkelijk en snel via het formulier hier op de site of door te bellen naar: 024-3660044. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt bij ons gewoon betalen met PIN of creditcard. Geef dit vooraf even door bij uw reservering. Wilt u graag meer informatie? Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mailtje naar info@taxitcn.nl. Taxi TCN staat voor u klaar om u te vervoeren in Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044