skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Met de taxi gezellig naar een concert

Met De Taxi Gezellig Naar Een Concert

Het echte leven gaat weer van start

Eindelijk is het zover, langzaamaan is het mogelijk om steeds meer leuke dingen te gaan doen. De winkels zijn al enige tijd open en dit geldt ook voor de restaurants. Het normale leven kan weer beginnen. Ook de regels rondom mondkapjes en de 1,5 meter afstand zijn niet meer. Dit houdt in dat ook evenementen zoals concerten mogelijk zijn. En wat is nu heerlijker dan een leuke band te zien spelen in uw favoriete concertzaal, zoals Doornroosje in Nijmegen? Maar hoe komt u daar als u ook graag een biertje wilt drinken en ver weg woont? U bestelt simpelweg de taxi van Taxi TCN!

Grote voordelen wanneer u de taxi neemt

De taxi’s van Taxi TCN hebben grote voordelen. U kunt de taxi bestellen wanneer u die nodig heeft. Dit betekent dat u niet van te voren nog even snel moet tanken en zodoende misschien wel het beste plekje in de zaal misloopt. Ook hoeft u niet op te letten wanneer de trein weer vertrekt. Want zeg nou eerlijk, niemand wil eerder weg van een leuk concert. U kunt gewoon lekker blijven hangen tot het allerlaatste moment. En daarna wordt u met de taxi veilig weer naar huis gebracht.

De Bob is niet nodig

Een ander voordeel is dat u niet op hoeft te letten wie van uw vrienden de Bob is. Niemand hoeft namelijk te rijden, dit doet de taxichauffeur voor u. En als u met vrienden gaat, kunt u ook overwegen om samen te reizen en vervolgens bij een vriend te overnachten. Zo brengt de taxi u aan het einde van het concert veilig naar een plaats waar u kunt blijven totdat het alcohol weer uit het systeem is. Dit zorgt voor nog meer gezelligheid en de kans om nog even lekker bij te praten over het gave concert dat u net gezien hebben.

Experimenteer eens met concerten

Nu ook concerten weer van start gaan, kunt u ook gaan experimenteren met diverse muziekstijlen. Pak bijvoorbeeld elk weekend een leuk concertje mee. In Doornroosje of een ander (pop)podium in Nijmegen spelen diverse bands met verschillende stijlen en achtergronden. Genoeg voor u om te ontdekken!

Taxi TCN gemakkelijk te reserveren

Lijkt het u ook leuk om weer naar concerten te gaan in Nijmegen? Wacht dan niet langer en boek de concerten vandaag! U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer, de taxi’s van Taxi TCN zijn gemakkelijk te bestellen. Wij rijden u veilig naar uw bestemming en na afloop van het concert ook weer naar huis. Bent u op zoek naar zakelijk vervoer in Nijmegen voor de volgende dag? Dit is geen probleem, bel Taxi TCN op telefoonnummer: 024-3660044. Wij komen dan zo snel mogelijk voorrijden.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044