skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

De leukste vakantiebestemmingen tijdens de kerstvakantie

De Leukste Vakantiebestemmingen Tijdens De Kerstvakantie

Waar vliegt u heen tijdens de kerstvakantie?

De kerstvakantie is in zicht. Deze vakantie staat altijd volledig in het teken van knusheid en gezelligheid. Leuke activiteiten doen met familie en vrienden, zoals uitjes naar de kerstmarkt, met zijn allen dineren of bij de openhaard een wijntje drinken. De aangename sfeer maakt deze donkere, koude dagen toch weer feestelijk. Maar misschien wilt u wel een keer iets anders dan de traditionele kerstvakantie waarin u met familie rondom de eettafel zit? Geniet optimaal van uw vrije dagen en ga met uw gewenste gezelschap op vakantie naar het buitenland! Of u nu de warme of de sneeuw op wilt zoeken. De mogelijkheden zijn enorm. Taxibedrijf TCN geeft u in dit blog een lijstje van de leukste vakantiebestemmingen tijdens de kerstvakantie.

Met stip op één: New York!

De allerleukste vakantiebestemming tijdens de feestdagen is ongetwijfeld New York. New York heeft iets magisch tijdens de feestdagen. De hele stad is versierd. Nergens beleeft u de kerstsfeer meer. Bekijk de immense Rockefeller Christmas Tree of ga schaatsen op één van de vele schaatsbanen. Het is een ervaring die u nooit zult vergeten.

Ontdek de wereld van Disney in Parijs

Disneyland Parijs weet hoe kerst gevierd hoort te worden. Alle Disneyfiguren lopen er kerstbest bij, de praalwagens zijn in kerstthema en de attracties zijn in kerstsfeer versierd. U kunt zelfs nog een bezoek brengen aan de kerstman! Beleef de magische wereld van Disney zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan.

Ruil de kou in voor zon in Kaapverdië

De perfecte bestemming voor een zonvakantie in december is Kaapverdië. Deze tropische eilandengroep voor de kust van Senegal laat u kennismaken met de Afrikaanse cultuur. U kunt er heerlijk aan het strand liggen, terwijl u geniet van de warme zon. Ruilt u ook liever de kou in voor zon? Dan zijn de Kaapverdische eilanden een geschikte vakantiebestemming voor u!

Met de taxi naar het vliegveld

Wilt u zonder zorgen op vakantie? Kies er dan voor om met een taxi van Nijmegen naar Weeze Airport te gaan. Laat u lekker vervoeren terwijl u zelf al volledig in de vakantiestemming komt. U hoeft uw auto niet onnodig op het vliegveld te laten staan, wat u ook nog eens kosten bespaart. Of u nu alleen of in groepsverband een taxi nodig heeft, Taxi TCN staat voor u klaar! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact op door te bellen naar024-3660044.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044