skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi vervoer naar een vergadering

Taxi Vervoer Naar Een Vergadering

Met de taxi van en naar een werkbijeenkomst

Vergaderingen met collega’s, klanten en vakgenoten blijven doorgaan. Door het coronavirus werken we al bijna een jaar zo veel mogelijk thuis. We overleggen meer via de mail, we vergaderen door te beeldbellen en bij vragen pakken we de telefoon om met een collega te sparren. Maar er blijven altijd vergaderingen waarbij het nodig is om daadwerkelijk met elkaar in dezelfde ruimte te zijn. Voor een werkbijeenkomst op locatie is het verstandig om na te denken over veilig vervoer. Juist ten tijde van corona is de taxi een veilig reismiddel. Dus voor vervoer van of naar een vergadering of andere werkbijeenkomst belt u Taxi TCN.

Veilig met de taxi in coronatijd

Met de taxi reist u zonder al te veel risico naar uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. In het openbaar vervoer komt u in contact met veel onbekenden. Dit is met de taxi niet het geval. Bovendien hebben onze chauffeurs alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de rit veilig en verantwoord te houden. Zo vragen we u om zoveel mogelijk met pin te betalen om onnodig contact te voorkomen. Ook worden de taxi’s van Taxi TCN met veel zorg en regelmaat schoongemaakt en ontsmet. Door deze en andere maatregelen hebben we de kans om het virus te verspreiden geminimaliseerd.

Onderweg de vergadering voorbereiden

Een vergadering of zakelijke bijeenkomst vraagt soms wat voorbereiding. Zeker wanneer u voor het eerst in lange tijd weer fysiek afspreekt met klanten of collega’s wilt u goed beslagen ten ijs komen. In de taxi heeft u de rust om documenten door te lezen, mails te beantwoorden of een telefoontje te plegen. Of gebruik de comfortabele taxirit om even alle spanning los te laten en tot rust te komen. De chauffeurs van Taxi TCN zijn professioneel en discreet. Dit maakt ons de perfecte vervoerder op weg naar een vergadering of zakelijke bijeenkomst in de omgeving van Nijmegen en Wijchen.

Reserveren bij Taxi TCN

Zoekt u vervoer van of naar een vergadering? U kunt eenmalig een taxi reserveren bij Taxi TCN door te bellen naar 024-3660044. Wilt u met regelmaat gebruik maken van ons zakelijk vervoer? Dan kunt u een offerte aanvragen. Zo reist u comfortabel en veilig naar iedere bijeenkomst. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044