skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi naar uw werk

Taxi Naar Uw Werk

Thuiswerken is niet altijd mogelijk, bestel een taxi in Groesbeek

In deze vreemde tijden van de Corona pandemie is het verstandig om extra uit te kijken, ook in het vervoer. Voor veel mensen is elke dag thuis werken in de regio Groesbeek geen optie. Dit kan komen doordat het te druk is in huis, of doordat u een beroep heeft waardoor u enkele dagen per maand fysiek aanwezig moet zijn op uw werk. Het fysiek aanwezig zijn, geldt voor diverse beroepen. Hoe kunt u dan toch voor die paar uitzonderlijke dagen met een fijn gevoel naar uw werk komen? U kunt erover denken om in de regio Groesbeek een taxi te bestellen. Wij geven u graag de beste taxi nieuwtjes en taxi tips.

Goeie taxi service, wel extra opletten tijdens de pandemie

Ook in regio Groesbeek wordt er voor de mensen met activiteiten in Nijmegen goed gezorgd. De taxi’s in regio Groesbeek zijn goed beschermd tegen eventuele infecties. Door het toepassen van spatschermen, het extra desinfecteren van deurknoppen en andere voorzorgsmaatregelen. Natuurlijk volgen alle taxi’s de richtlijnen van het RIVM. Let u er zelf op dat u met vermoeidheidsklachten thuis blijft, u kunt beter geen onnodig risico nemen. Dit is ook ter beschermen van de taxichauffeur en de volgende passagiers. Natuurlijk wordt er alles aan gedaan om eventuele besmettingen te voorkomen, indien er toch iemand met Corona symptomen in de taxi heeft gezeten.

Een veilige, maar comfortabele rit naar en van uw werk

Hoe kunt u zelf voorbereid de taxi tegemoet komen? Het dragen van een mondkapje is een echte must. Let erop dat u uw handen voor het weggaan nog extra gewassen heeft en probeer zo min mogelijk in de taxi aan te raken. Voor uw ontspanning is het mogelijk om geen gebruik te maken van de airco’s, zo blijft de kans op infecties nihil. Taxi TCN wilt graag dat u een fijne en comfortabele reis heeft. taxibedrijf regio Groesbeek helpt u graag!

Bestel uw taxi bij Taxi TCN

Wilt u graag een taxi bestellen om naar uw werk toe te gaan? Reserveer dan uw taxi eenmalig bij Taxi TCN door te bellen naar 024-3660044. Maakt u liever regelmatig gebruik van onze taxi’s? Dan kunt u een offerte opvragen. Met Taxi TCN rijdt u veilig en comfortabel van en naar uw werk. Voor meer informatie vult u het contactformulier op de website in of stuurt u een e-mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044