skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxivervoer naar een vergadering

Taxivervoer Naar Een Vergadering

Met de taxi comfortabel naar uw zakelijke overleg

Nijmegen is een echte kennisstad. Met vele hbo-opleidingen en de aanwezigheid van de Radboud Universiteit wordt er veel kennis opgedaan en gedeeld En omdat Nijmegen een fijne stad is om te wonen, blijven veel studenten er ‘hangen’ om er hun boterham te gaan verdienen. Dat resulteert in een niet aflatende groei van start-ups en andere leuke innovatieve bedrijven. Deze bedrijven zijn zeer actief en dat leidt tot veel reisbewegingen van en naar de stad van bezoekers van de bedrijven. En dat zakelijke reizen is uiteraard koren op de molen van Taxi TCN.

Waarom een taxi inschakelen voor zakelijk reizen?

Wie Nijmegen bezoekt voor één van de vele bedrijven die er gevestigd zijn, doet dat, zeker voor een zakelijk overleg, graag in alle rust en op een ontspannen manier. U ook? En omdat een zakelijke bijeenkomst vaak om enige voorbereiding vraagt, is een rit met een comfortabele taxi te prefereren boven een rit met de eigen auto. In de taxi heeft u de rust om documenten door te lezen, mails te beantwoorden of een telefoontje te plegen. Of u kunt de comfortabele taxirit gebruiken om even alle spanning los te laten en lekker tot rust te komen. De chauffeurs van Taxi TCN zijn professioneel en discreet. Bovendien hebben zij een rijstijl waarmee het lijkt alsof u over de weg zweeft. U komt letterlijk zonder horten en stoten op uw plaats van bestemming. Dit maakt ons de perfecte vervoerder op weg naar een vergadering of zakelijke bijeenkomst in de omgeving van Nijmegen. Dus heeft u zakelijk vervoer nodig in Nijmegen? Bel ons om uw rit te reserveren!

Goede taxi service in tijden van corona

Hoewel het lijkt dat we langzaam weer een beetje terug gaan naar het ‘oude normaal’, houden we in onze taxi’s nog steeds volop rekening met preventieve maatregelen tegen de corona pandemie. Ook voor zakelijk vervoer in Nijmegen is dat uiteraard het geval. Door het toepassen van spatschermen, het extra desinfecteren van deurknoppen en andere voorzorgsmaatregelen. Natuurlijk volgen wij voorlopig nog de richtlijnen van het RIVM. Let u er zelf ook op dat u met vermoeidheidsklachten thuis blijft, u kunt beter geen onnodig risico nemen. Dit is ook ter bescherming van de taxichauffeur en de volgende passagiers. Natuurlijk doen we er alles aan om besmettingen te voorkomen.

Taxi reserveren bij Taxi TCN

Zoekt u vervoer van of naar een vergadering? U kunt eenmalig een taxi reserveren bij Taxi TCN door te bellen naar 024-3660044. Wilt u met regelmaat gebruik maken van ons zakelijk vervoer? Dan kunt u een offerte aanvragen. Zo reist u comfortabel en veilig naar iedere bijeenkomst. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044