skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Verschil tussen ‘gewone’ taxi en zakelijk vervoer

Verschil Tussen ‘gewone’ Taxi En Zakelijk Vervoer

Voordelen van zakelijk vervoer

Bij Taxi TCN kunt u terecht voor professioneel zakelijk vervoer. Wij zorgen ervoor dat u, uw collega’s, zakenpartners en klanten altijd op tijd en in alle comfort op de juiste locatie aankomen. Maar waarom moet u juist voor zakelijk vervoer kiezen, en kunt u niet een ‘gewone’ taxi nemen? Wij vertellen meer over de voordelen van zakelijk vervoer tegenover het aanhouden of reserveren van een gewone taxi.

Reizen in comfort

Wanneer u kiest voor zakelijk vervoer in plaats van een gewone taxiservice, weet u zeker dat u in alle comfort zult reizen. U bent verzekerd van een comfortabele rit in een luxe auto. De chauffeur is gecertificeerd, en altijd netjes gekleed. Dat is een voordeel voor u en uw collega’s, want u heeft een comfortabele reis. Maar ook wanneer klanten (vanuit het buitenland) bij u langskomen. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Regel daarom luxe vervoer door te kiezen voor luxe zakelijk vervoer.

Doorwerken tijdens uw reis

De chauffeurs van Taxi TCN zijn dus gecertificeerd en net gekleed, maar ze zijn ook zeer discreet. Dat betekent dat u gewoon in de auto door kunt werken. U kunt onderweg dus goed telefoontjes plegen, e-mails beantwoorden of ander werk doen. Door te kiezen voor een professionele taxiservice als die van Taxi TCN zal er absoluut geen tijd verloren gaan. Maar misschien wilt u de tijd in de taxi juist even gebruiken om tot rust te komen en te ontspannen. Ook dat is geen probleem als u kiest voor zakelijk vervoer.

Altijd op tijd op locatie

Over tijd gesproken, wanneer u ons inschakelt voor zakelijk vervoer, bent u altijd verzekerd dat u op tijd op uw locatie aankomt. Het zou natuurlijk niet prettig zijn als u te laat bent voor een belangrijke vergadering, congres, speciale gelegenheid of uw vlucht mist wanneer u op zakenreis gaat. Wij zorgen ervoor dat we op tijd bij u aanwezig zijn. Is er een file of wordt er op de route aan de weg gewerkt? Onze chauffeurs weten een snelle omweg, zodat u altijd tijdig op de bestemming aankomt. Mis geen belangrijke informatie en maak geen slechte indruk, maar kies voor zakelijk vervoer.

Reserveer zakelijk vervoer direct

Maak een afspraak voor zakelijk vervoer van Taxi TCN, en profiteer van de kwaliteit van onze service. Vul hier op de site het contactformulier in voor meer informatie en ontvang een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 024-3660044 of door een mail te sturen naar info@taxitcn.nl. Profiteer ook van de voordelen van zakelijk vervoer door Taxi TCN.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044