skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Leuke dingen om te doen in Nijmegen

Leuke Dingen Om Te Doen In Nijmegen

Ga met de taxi op pad in Nijmegen!

Heeft u zin om binnenkort een dagje op pad te gaan in Nijmegen? Taxi TCN vertelt u over de leukste dingen om te doen in deze mooie stad. Bovendien staan wij uiteraard klaar om u zorgeloos en comfortabel te vervoeren naar al deze locaties. U kunt u vast uw taxi reserveren voor uw uitje naar Nijmegen. Wij wensen u alvast heel veel plezier!

Bezoek het MuZIEum

Het MuZIEum is een van de meest bijzondere musea van Nederland. In dit museum ervaart u hoe het is om blind te zijn. In volledige duisternis leggen u en uw gezelschap een route af door het leven van iemand die blind is. Want hoe doet iemand die blind is eigenlijk boodschappen? En hoe gaat dat dan op vakantie? Geur, smaak en aanraking spelen hierbij een grote rol. U ervaart dit en nog veel meer in het MuZIEum. Naast het bezoeken van het museum heeft u ook die optie om met een gids door het centrum van Nijmegen te lopen, waarbij u ervaart hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Deze ervaring zult u zeker niet meer vergeten!

Kunst kijken bij Galerie Bart

Galerie Bart is een kunstgalerie in het oude Honigcomplex waar ambitieuze kunstenaars en ontwerpers hun kunst tentoonstellen. Dit gave pand is sowieso het bezoeken waard, maar uiteraard ook de wisselende exposities. Leuk detail: de meeste exposities kunt u gratis bezoeken! Na uw bezoek aan de kunstgalerie kunt u genieten van een hapje en een drankje bij één van de horecagelegenheden in het Honigcomplex.

Proef Nijmeegse streekbieren

In Nijmegen zijn verschillende stadsbrouwerijen te vinden die allemaal hun eigen bier brouwen. Bent u een bierliefhebber? Dan mag u één of meerdere van deze brouwerijen zeker niet overslaan! Deze brouwerijen mag u niet missen:

  • Stadsbrouwerij de Hemel
  • Oersoep
  • Nevel
  • Brouwtoren

Al deze brouwerijen hebben een eigen proeflokaal, waar u kunt genieten van deze heerlijke biertjes. Deze brouwerijen liggen verspreid over heel Nijmegen, maar taxi TCN brengt u graag naar al deze locaties!

Reserveer uw taxi

Heeft u wel zin gekregen om deze toffe locaties in Nijmegen per taxi te bezoeken? Reserveer dan snel uw taxi bij Taxi TCN! U hoeft hiervoor alleen het online formulier hier op de site in te vullen. Liever telefonisch contact of wilt u meer informatie? Bel dan naar 024-3660044 of stuur een mail naar info@taxitcn.nl. Taxi TCN brengt u naar de leukste plekken in Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044