skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

De mooiste wandelroutes rondom Nijmegen

De Mooiste Wandelroutes Rondom Nijmegen

Met de taxi naar uw wandelgebied

Na een lange periode van binnen zitten en thuiswerken, worden de coronamaatregelen langzaamaan steeds meer versoepeld. Tijdens deze periode hebben veel mensen geprobeerd om toch voldoende in beweging te blijven. Het wandelen in de weekenden is hier een mooi voorbeeld van. Probeer deze gezonde uitjes ook na de coronaperiode aan te houden, door elk weekend met de taxi naar uw favoriete wandelgebieden te reizen bijvoorbeeld.

Wandelen op en langs de dijk

Nijmegen en haar omgeving biedt u veel mooie wandelplekken. Wij geven u graag tips over bijzondere plekken waar u heerlijk kunt wandelen. Wat dacht u van het groene Millingen aan de Rijn? Via een lange dijk loopt u zo richting een mooi wandelgebied waar u veel vogels kunt spotten. Aan het eind van deze prachtige wandeling wacht u wat lekkers. U kunt bijkomen in de mooie theetuinen en genieten van een kop thee en diverse andere lekkernijen.

Wandelen naast het centrum van Nijmegen

Blijft u liever dichterbij Nijmegen? Neem dan de taxi richting de Ooijpolder. Hier wandelt u langs de rustgevende Waal. Ook heeft u kans om wilde paarden te zien. De Ooijpolder ligt zeer gunstig naast het centrum van Nijmegen. Na de wandeling loopt u zo richting de vele terrassen waar u bij kunt komen. En vervolgens neemt u de taxi weer richting huis.

Meer mogelijkheden na versoepeling maatregelen

Met de taxi’s van Taxi Centrale Nijmegen kunt u veilig van plek naar plek worden gereden. In de taxi worden de coronamaatregelen goed in acht genomen zodat u een veilige rit heeft. De coronamaatregelen worden langzaamaan versoepeld. Dit betekent dat u nu ook weer meer plekken kunt bezoeken. Denk aan de bioscoop, het theater, de dierentuin of het pretpark. U belt en wij brengen u naar de gewenste plek.

Met de taxi voor zakelijk vervoer?

Heeft u de taxi nodig voor zakelijk vervoer? Dat is zeker ook een mogelijkheid. Taxi Centrale Nijmegen brengt u van uw huis naar uw bestemming. Dit gebeurt in een rustige en comfortabele sfeer. Zo kunt u genieten van het uitzicht of u gaat aan de slag met de voorbereidingen voor het werk. Het zakelijk vervoer Nijmegen staat voor u klaar.

Bestel vandaag nog uw taxi

Wilt u graag vervoer voor in en rondom Nijmegen? Reserveer dan bij Taxi Centrale Nijmegen! U kunt ons telefonisch bereiken via 024-3660044. Of stuur een mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044