skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi tips, hier kunt u nu al met de taxi naar toe!

Taxi Tips, Hier Kunt U Nu Al Met De Taxi Naar Toe!

Corona maatregelen versoepeld: ga erop uit!

Op de versoepeling van de corona maatregelen hebben we natuurlijk lang moeten wachten. Maar het is eindelijk zover! Bij Taxi Centrale Nijmegen zijn we daar maar al te blij mee. We kunnen onze klanten eindelijk weer rondrijden naar de leukste bestemmingen. Er zijn bijvoorbeeld al heel wat dingen te doen nu de versoepelingen iets meer mogelijk hebben gemaakt. Wat kunt u allemaal doen? Lees verder en houd uw telefoon bij de hand om direct een taxi te bestellen voor uw uitje.

Langer naar het terras

Goed nieuws voor horecaondernemers en kroeg-enthousiastelingen: de terrassen kunnen weer open! U dient wel te reserveren en het personeel kan u naar uw gezondheid vragen, maar dat nemen we maar voor lief. Waar gaat u voor: een lekker pannenkoeken ontbijt, een vroege kop koffie of een biertje op het terras na een lange werkdag? Kiest u voor het laatste, dan is het wellicht verstandig om gebruik te maken van de diensten van Taxi Centrale Nijmegen. Zo keert u na uw heerlijke terrasmiddag weer veilig naar huis!

Naar de dierentuin of het pretpark

Eindelijk kunnen we de pasgeboren dieren bewonderen in onze favoriete dierentuinen, aangezien openlucht dierenparken weer opengaan. Goed om te weten: alle dierenverblijven binnenshuis mogen nog even niet open. Speelplaatsen en kinderboerderijen mogen echter hun deuren wel weer openen. Uw kinderen zullen dolgelukkig zijn, en dat zult u ongetwijfeld ook zijn na een bezoek aan de schattige kinderboerderij bewoners. Tijd voor een taxirit om weer tussen de dieren te zijn.

Cultuur snuiven in eigen regio

Openluchttheaters, musea en monumenten gaan ook weer open. U kunt al reserveren voor twee personen van 12 jaar en ouder. U kunt natuurlijk ook langskomen met uw huishouden. Dus wilt u het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis in Nijmegen bezoeken? Boek een taxi via Taxi Centrale Nijmegen en u bent er zo!

Met vakantie?

In veel landen is het momenteel nog niet mogelijk om op vakantie te gaan. Toch zijn er een aantal landen die al op ‘groen’ staan. Als u bijvoorbeeld kunt aantonen dat u negatief bent getest en in sommige gevallen ook een vaccin heeft gehad, kunt u alsnog op vakantie! Vlieg bijvoorbeeld vanaf Rotterdam en boek eenvoudig een luchthavenvervoer van Nijmegen naar Rotterdam airport om onbezorgd aan uw vakantie te beginnen.

Bestel vandaag nog uw taxi

Wilt u erop uit in Nijmegen met de taxi? Reserveer dan bij Taxi Centrale Nijmegen! U kunt ons telefonisch bereiken via 024-3660044. Of stuur een mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044