skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

7 tips voor het reizen met de taxi

7 Tips Voor Het Reizen Met De Taxi

Reizen met Taxi Centrale Nijmegen

Gaat u binnenkort met de taxi reizen? Lees dan deze 7 tips van Taxi Centrale Nijmegen. Zo geniet u nog meer van de rit!

1. Reserveer vooraf

Taxi Centrale Nijmegen staat 24/7 voor u klaar. Wij brengen u naar de juiste bestemming, wanneer u maar wilt. Maak daar slim gebruik van door vooraf een taxi te bestellen. De taxi staat klaar op het afgesproken tijdstip. Zo hoeft u nooit meer te wachten!

2. Informeer alvast naar de prijs

Wanneer u een taxi reserveert, kunt u direct informeren naar de prijs van de rit. U krijgt dan een inschatting van de kosten en komt niet voor verrassingen te staan wanneer u moet betalen. Het werkelijke bedrag kan soms een klein beetje afwijken van de inschatting, maar dit zal nooit een groot verschil zijn.

3. Overleg over de route

Taxichauffeurs kennen de omgeving als hun broekzak. Ze weten altijd de handigste, snelste en mooiste route te vinden. Bespreek daarom uw wensen met de chauffeur. Wilt u zo snel mogelijk op uw bestemming zijn? Of wilt u juist genieten van de mooie omgeving? Geef het gewoon aan! Dan stemt de taxichauffeur de route hierop af.

4. Maak gebruik van de taxi als zakelijk vervoer

De taxi is het ideale vervoer van en naar het werk of naar een zakelijke bespreking. En wist u al dat u de kosten van de taxi vaak kunt declareren, wanneer u de taxi gebruikt als zakelijke vervoermiddel? Dit kan u zelfs enkele fiscale voordelen opleveren.

5. Geef het aan wanneer u stilte wilt

Sommige mensen maken graag een praatje met de chauffeur. De taxi is niet voor niets gezelliger dan de bus of de trein. Maar soms bent u juist even toe aan stilte. Het voordeel van de taxi: het kan allebei! Geef simpelweg aan waar u behoefte aan heeft en dan houdt de chauffeur daar rekening mee.

6. Maak gebruik van de tijd in de taxi

In de taxi hoeft u niets te doen. U hoeft niet op de weg te letten en wordt niet afgeleid door andere mensen. Maak hier slim gebruik van, bijvoorbeeld door nog iets door te lezen, een telefoontje te plegen of door even bewust tot rust te komen.

7. Geniet van de rit

In een taxi ziet u veel meer van de omgeving dan in een trein die voorbij raast. U zit comfortabel en wordt veilig en snel naar uw bestemming gebracht. Vergeet vooral niet om hiervan te genieten.

Direct een taxi bestellen

Heeft u een taxi in Nijmegen nodig? Reserveer dan bij Taxi Centrale Nijmegen! U kunt ons telefonisch bereiken via 024-3660044. Of stuur een mail naar info@taxitcn.nl.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044