skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

7 voordelen van een taxi

Dit zijn de redenen dat u een taxi inschakelt

Moet u binnenkort naar het vliegveld, gaat u een dagje weg, een avondje stappen of gaat u op zakenreis? Dan kunt u natuurlijk de services inschakelen van Taxi TCN Nijmegen. Maar waarom zou u eigenlijk precies een taxi in Nijmegen reserveren, wanneer u ook zelf kunt rijden of het OV kunt nemen? Wij zetten de voordelen van een taxi voor u op een rij!

Altijd op tijd

Wanneer u ervoor kiest om met de taxi te reizen, zult u altijd op tijd op uw bestemming aankomen. Wanneer u het OV neemt moet u er altijd maar op hopen dat de bus of de trein geen vertraging heeft. En wanneer u zelf de auto pakt, kunt u te maken krijgen met files, of wegwerkzaamheden. De taxi van TCN staat altijd op tijd bij u voor de deur. In geval van files of wegwerkzaamheden kent de chauffeur een alternatieve route, zodat u alsnog op het gewenste tijdstip.

Reizen in alle comfort

Reizen met een taxi van TCN betekent altijd een zeer comfortabele rit. Wij rijden in luxe auto’s, van alle gemakken voorzien. Dat is wel een heel verschil met het OV. Daar deelt u uw vervoer met andere mensen die soms voor overlast zorgen. De bankjes zijn niet altijd even schoon, en er is een kans dat u helemaal niet kunt zitten en de hele reis moet staan. Dan komt u niet ontspannen op uw bestemming aan.

7 voordelen taxi

Snelle of toeristische route

U kunt met een taxi kiezen voor zowel een snelle, of een toeristische route. Moet u bijvoorbeeld met de taxi omdat u een afspraak heeft voor zaken, of omdat u naar het vliegveld moet? Dan wilt u gewoon zo snel mogelijk van punt A naar punt B. Maar wanneer u een dagje uit bent in Nijmegen, is het ook wel leuk om langs interessante plekken te rijden. Omdat u zelf niet op de weg hoeft te letten, kunt u in alle rust de omgeving bekijken. De chauffeur weet u ongetwijfeld wel wat interessants te vertellen over de gebieden waar u doorheen rijdt.

Gesprek met de chauffeur

Over de chauffeur gesproken, daar kunt u een gezellig gesprek mee voeren tijdens uw taxirit. Zoals gezegd kan hij of zij u altijd wel wat vertellen over de omgeving. Heeft u even geen behoefte aan een gesprek, bijvoorbeeld omdat u erg moe bent of omdat u nog wat wilt werken in de taxi? Ook dat is geen probleem. De chauffeurs van TCN zijn altijd uiterst professioneel.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Een taxi staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Moet u heel vroeg naar het vliegveld toe om uw vlucht te halen? Geen probleem! Wilt u na een gezellig avondje stappen weer veilig thuisgebracht worden? Ook dan kunt u rekenen op Taxi TCN.

Veilig reizen

Met een taxi reist u altijd super veilig. Al onze chauffeurs hebben een goede, veilige rijstijl. Vooral ook in deze tijd, nu u het beste drukke plekken kunt vermijden in verband met het coronavirus, is het verstandiger om een taxi te nemen dan met veel andere mensen in het OV te zitten. Wij hebben namelijk passende coronamaatregelen genomen. Tenslotte is reizen met de taxi veilig, omdat u niet onder invloed achter het stuur gaat zitten. U hoeft bij een avondje uit dus geen rekening te houden met wie de Bob dit keer moet zijn. Dat zijn wij namelijk!

Eenvoudig een taxi reserveren

Het laatste grote voordeel van een taxi dat we nog willen noemen, is het feit dat het reserveren van een taxi ontzettend eenvoudig is. Het enige wat u hoeft te doen is hier op de site het formulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 024-3660044 of door een mail te sturen naar info@taxitcn.nl. De taxi van TCN staat altijd voor u in Nijmegen klaar!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044