skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Veel minder nieuwe taxi’s in 2020

Grote daling in het aantal nieuwe taxi’s

Uit onderzoek is gebleken dat in de eerste zeven maanden van 2020 een enorme daling is ontstaan in het aantal nieuwe taxi’s dat op de weg is toegelaten. In 2019 kwamen er in deze periode 637 nieuwe taxi’s bij, dit jaar zijn dat er slechts 38. Gelukkig kunt u bij taxi TCN altijd terecht om een taxi te reserveren, kijk daarvoor ook eens bij onze zakelijk vervoer opties hier op de site! Een taxi reserveren doet u gemakkelijk en snel via ons online formulier.

Redenen voor deze daling

Er is dus dit jaar een daling van 94 procent in het aantal nieuwe taxi’s in Nederland! Hoe komt dat? Het heeft onder andere te maken met de coronacrisis. Vanwege deze pandemie was er namelijk erg weinig werk voor de taxichauffeurs, velen kozen er daarom voor om hun kenteken en taxiverzekering tijdelijk op pauze te zetten. Maar ook voor de coronacrisis, namelijk al vanaf januari 2020, kwamen er al veel minder taxi’s bij. Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met de nieuwe maatregel die begin 2020 is ingegaan, waarmee taxibedrijven geen BPM meer terugkrijgen. Voor die tijd konden chauffeurs met een personenauto die voor 90% als taxi werd gebruikt nog BPM terugvragen bij de Belastingdienst.

minder nieuwe taxi's 2020

Steeds minder taxi’s

Omdat er steeds minder nieuwe taxi’s bijkomen, en omdat de nieuwe regelingen het niet gemakkelijk maken voor taxibedrijven, ontstaat er dus een flinke daling in het aantal taxi’s in Nederland. Toch zijn taxi’s van groot belang, bijvoorbeeld voor vervoer van en naar het ziekenhuis, het vliegveld of voor zakelijk vervoer. Heeft u een taxi nodig in de regio van Nijmegen? Dan kunt u altijd rekenen op de betrouwbare en professionele service van taxi TCN! Onze chauffeurs vervoeren u graag veilig en comfortabel naar uw bestemming. Reserveer snel uw taxi via onze site.

Reserveer uw taxi bij taxi TCN

Heeft u een taxi nodig? Deze kunt u snel en eenvoudig reserveren bij taxi TCN. U hoeft hiervoor simpelweg het formulier hier op de site in te vullen. Liever telefonisch contact of wilt u graag meer informatie? Bel dan: 024-3660044 of stuur een mail naar info@taxitcn.nl. Voor een professionele taxi in Nijmegen gaat u naar taxi TCN!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044