skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Naar het ziekenhuis in Nijmegen? Ga met de taxi!

Naar Het Ziekenhuis In Nijmegen? Ga Met De Taxi!

Met de taxi naar het ziekenhuis

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis in Nijmegen? Dan wilt u natuurlijk op tijd aankomen. Voor wie geen auto heeft, niet in staat is om zelf te rijden of afhankelijk van het openbaar vervoer, is dit een hele opgave. Want u zult net zien dat er op dat moment vertraging is. Of dat de trein of bus die u nodig heeft helemaal niet meer rijdt. Daar wilt u niet van afhankelijk zijn, toch? Gelukkig is er een manier om onbezorgd naar het ziekenhuis gebracht te worden, namelijk door met de taxi naar het ziekenhuis te gaan. Taxi TCN Nijmegen vertelt u graag meer over ziekenhuisvervoer em wat de mogelijkheden daarvan zijn.

Comfortabel privévervoer

Het grootste voordeel van ons ziekenhuisvervoer is dat u comfortabel naar het ziekenhuis in Nijmegen wordt gebracht. Onze vriendelijke chauffeurs hebben jarenlange ervaring met taxivervoer en doen er alles aan om u comfortabel naar uw bestemming te brengen. Ook zorgen zij ervoor dat u altijd op tijd bij uw afspraak bent. Ga lekker zitten, wij doen de rest. En na uw afspraak in het ziekenhuis in Nijmegen, brengen wij u ook gewoon weer thuis indien u dat wenst. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer. Bel Taxi TCN Nijmegen en alles is geregeld!

Als zorgaanbieder een taxi regelen

Bent u zorgaanbieder en wilt u dat uw patiënten comfortabel naar de gewenste bestemming worden gebracht? Ook dan kunnen wij veel voor u betekenen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pakket veilig verzenden naar een ander ziekenhuis

Naast dat wij privévervoer regelen van en naar het ziekenhuis in Nijmegen, kunt u ons ook inzetten voor het vervoeren van pakketten van het ene ziekenhuis naar een ander ziekenhuis. In de zorgsector is het belangrijk dat een pakket zo snel mogelijk op de andere locatie komt. Daar zorgen wij voor.

Meer weten over de mogelijkheden van ziekenhuisvervoer?

Met ons ziekenhuisvervoer is van alles mogelijk. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? U bestelt uw taxi eenvoudig telefonisch via 024-3660044. U kunt ook het contactformulier invullen en hierop uw wensen aangeven. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens bij Taxi TCN Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044