skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Een dagje Nijmegen begint met de taxi

Een Dagje Nijmegen Begint Met De Taxi

Met de taxi naar Nijmegen

Zit u eraan te denken om er binnenkort eens lekker een dagje op uit te gaan? Is uw oog daarbij op het gezellige Nijmegen gevallen? Neem dan de taxi naar de waalstad! Door voor de taxi te kiezen geniet u namelijk van wat fijne voordelen, zoals reizen in rust en met meer comfort. In dit artikel geven we u alvast een paar leuke tips voor leuke locaties en bezienswaardigheden in en rondom Nijmegen.

Bezoek het Afrika Museum

Reserveer ten eerste een taxi om het bijzondere en unieke Afrika Museum te bezoeken. Dit verrassende museum ligt in de groene omgeving van het nabijgelegen plaatsje Berg en Dal en het biedt diverse tentoonstellingen die zich concentreren op verschillende Afrikaanse culturen. Bekijk hier verschillende Afrikaanse kunstvoorwerpen en de traditionele architectuur van landen zoals Ghana, Lesotho en Mali. Een bijzondere en leerzame ervaring voor iedereen.

Ervaar hoe het is om blind te zijn in het MuZIEum

Een ander bijzonder museum is het MuZIEum. Hier kunt u ervaren hoe het is om blind te zijn. U heeft hierbij als gast de keuze uit diverse activiteiten. U kunt bijvoorbeeld via en ribbelroute door het centrum van Nijmegen lopen of een donkerbeleving doen om zo een dag uit het leven van een blind persoon te ervaren. U kunt naast al deze unieke ervaringen ook een speciale ruimte betreden die helemaal gericht is op de zintuigen.

De grote markt en de Hezelstraat

Wilt u het echte Nijmegen ervaren? Bezoek dan zeker eens de grote markt en de Hezelstraat. De grote markt is een prachtig stukje Nijmegen met de prachtige en vrij toegankelijke Sint Stevenskerk, De Waag en gezellige cafés. In de Hezelstraat vindt u daarnaast tientallen leuke winkeltjes en speciaalzaken zoals u die nog nooit heeft gezien. Zo biedt dit straatje gegarandeerd voor ieder wat wils.

Reserveer een taxi voor uw dagje Nijmegen

Bent u eruit en gaat u binnenkort voor een leuk dagje Nijmegen? Reserveer dan nu alvast een taxi bij Taxi TCN. Dit doet u telefonisch via 024-3660044. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens bij Taxi TCN Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044