skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxi naar het ziekenhuis nodig?
Kies voor ziekenhuisvervoer van Taxi TCN Nijmegen

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis en wilt u op tijd en onbezorgd naar het ziekenhuis gebracht worden? En na uw afspraak weer comfortabel naar huis? Dan bent u bij Taxi TCN Nijmegen aan het juiste adres voor uw ziekenhuisvervoer. Onze vriendelijke chauffeurs hebben jarenlange ervaring met zowel privé als zakelijk taxivervoer en doen er alles aan om u comfortabel naar uw bestemming te brengen. Wellicht bent u even niet in staat om zelf te rijden? Laat u liever het drukke verkeer even links liggen? Kies voor de service van Taxi TCN Nijmegen. Zo heeft u een comfortabele rit zonder zorgen.

Uw relaties voorzien van comfortabel taxivervoer

Wanneer u op de universiteit een lezing heeft, een diner of uw relatie moet van/naar het hotel gebracht worden. Schakel dan onze taxiservice in. Wij brengen u en uw relaties naar de gewenste bestemming.

Of u zelf of met een grotere groep reist, laat het ons weten. Wij beschikken over luxueuze taxibusjes waar u ontspannen naar uw bestemming wordt gebracht. Ook halen en brengen wij u relaties van het vliegveld en zorgen voor een overzichtelijk administratie voor het taxivervoer.

Ziekenhuisvervoer per privé taxi Nijmegen

Uw pakket veilig verzonden naar een ander ziekenhuis

Ook kunt u Taxi TCN Nijmegen inzetten voor het vervoeren van pakketten van het ene ziekenhuis naar het andere. Wij kunnen ons voorstellen dat in de zorgsector het erg belangrijk kan zijn wanneer een pakket zo snel mogelijk op een andere locatie moet zijn.

Ook kunnen voor u als zorgaanbieder, ervoor zorgen dat uw patiënten comfortabel naar de gewenste bestemming worden gebracht. Nieuwsgierig naar de service en diensten die Taxi TCN voor u kan bieden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw voordelen van ziekenhuisvervoer van TCN

  • Kwaliteit en service van een erkend taxibedrijf
  • Comfortabel privévervoer
  • Uw pakket wordt binnen heel Europa bezorgd
  • 24/7 luchthaven service
  • Ook taxivervoer van/naar de luchthavens
  • Jarenlange ervaring in zakelijk taxivervoer
  • Representatieve chauffeurs
  • Op zakelijk rekening rijden mogelijk

Ziekenhuisvervoer direct reserveren? Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wilt direct een taxi voor uw ziekenhuisvervoer reserveren of een vrijblijvende afspraak inplannen? U kunt ons direct bellen via 024-3660044. U kunt ook het contactformulier invullen en uw wensen aangeven. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens bij Taxi Centrale Nijmegen!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044