skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxivervoer tijdens de feestdagen

Taxivervoer Tijdens De Feestdagen

Heeft u taxivervoer tijdens de feestdagen nodig?

Met de feestdagen voor de deur bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Taxi Centrale Nijmegen voor al uw taxivervoer.

Wilt u vervoer hebben naar de luchthaven, onbezorgd genieten van een avondje uit of een zakelijk rit willen reserveren? Geen probleem! Wij zijn jaren een vertrouwd adres voor zakelijk- en privé taxivervoer in Nijmegen en omgeving.

Genieten zonder zorgen

Wilt u weer veilig vanaf huis omdat u heeft genoten van een kerstborrel, personeelsfeest of wellicht wilt u alvast een taxi reserveren voor een nieuwjaarsborrel met uw collega’s? Ook tijdens de feestdagen staan we graag voor u klaar. Zonder extra kosten! Zo kunt u met Kerst gebruik maken van taxivervoer tegen scherpe tarieven.

Houdt u er rekening mee dat Taxi Centrale Nijmegen tijdens oud & nieuw 22:00 uur – 07:00 uur niet zal rijden. Uiteraard staan wij weer graag voor u klaar vanaf 1 januari 2018 om 07:00 uur.

Direct reserveren

Wilt u verzekerd zijn van taxivervoer tijdens de feestdagen? Onbezorgd genieten van een avondje uit?

Neem direct contact op via 024–3660044. Of vul het reserveringsformulier in wanneer u een prijsopgave wilt. Ook voor kleinere groepen hebben wij vele mogelijkheden.

Het team van Taxi Centrale Nijmegen wenst u alvast hele fijne feestdagen toe. Ook in 2018 staan we graag weer voor u klaar.

Taxivervoer tijdens de feestdagen

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044