skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Zakelijk taxivervoer in de schijnwerpers

Zakelijk Taxivervoer In De Schijnwerpers

Waarom staat zakelijk taxivervoer in de schijnwerpers?

Onlangs ontstond er ophef over burgemeesters en wethouders in Tilburg en Den Bosch, die zich voor tonnen zouden laten rondrijden in taxi’s. De hoge kosten zouden niet verdedigbaar zijn. Zakelijk taxivervoer kwam dus nogal negatief aan het licht. Echter kleven er voor veel zakenmensen ook een hoop voordelen aan het zakelijk taxivervoer. Taxi TCN Nijmegen legt u graag uit waarom.

Zakelijk taxivervoer in de schijnwerpers

Voordelen van zakelijk taxivervoer

Een belangrijke reden om in het zakenleven voor een taxi te kiezen, is het feit dat de reistijd op deze wijze efficiënter kan worden ingedeeld. Men kan tussen afspraken door stukken lezen, mailtjes beantwoorden of bellen. Zeker wanneer iemand opeenvolgende afspraken heeft op diverse bestemmingen, is het efficiënt de taxi als mobiele kantoorruimte te gebruiken. Parkeerproblemen zijn verleden tijd, ontspannen kunnen reizen en op tijd arriveren. Het zijn nog zomaar een aantal redenen waarom zakelijk taxivervoer steeds aantrekkelijker wordt.

Zakelijk taxivervoer in Nijmegen

In Nijmegen staat Taxi TCN al jaar en dag bekend om de kwaliteit in zakelijk taxivervoer. Heeft u een congres, een vergadering of wellicht een zakelijke borrel? Wij staan graag tot uw dienst! Onze dienstverlening in Nijmegen passen wij naadloos aan op uw zakelijke behoeften. Discrete, net geklede chauffeurs verlenen graag de service die u wenst en brengen u op afgesproken tijden van A naar B. Uiteraard rekenen we hiervoor scherpe prijzen en zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Taxi TCN in Nijmegen op het gebied van zakelijk vervoer? Maak uw wensen kenbaar! Bel 024-3660044 en vraag een vrijblijvende offerte.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044