skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Bestel uw taxi bij TCN!

Wilt u in Nijmegen en omgeving een taxi bestellen? Dan bent u bij Taxi Nijmegen TCN aan het juiste adres. Onze Taxi centrale staat voor service, comfort en betrouwbaarheid en kunnen u dag en nacht naar de gewenste plaats van bestemming brengen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Ideaal als u onderweg naar uw afspraak nog even wilt werken of op een ontspannen manier uw reis wilt beginnen. Daarbij rekenen wij altijd scherpe tarieven. Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website of bel ons voor meer informatie. Uw taxi bestellen doet u bij Taxi TCN Nijmegen!

U heeft een taxi in Nijmegen nodig?

Een feestje? Een avondje uit geweest of een zakelijke borrel achter de rug? Wanneer u een taxi wilt bestellen in Nijmegen en omstreken belt u Taxi Centrale Nijmegen. Voor uw zakelijk vervoer, luchthaven vervoer of vervoer binnen de stad, zijn wij uw klantvriendelijke en voordelige taxi service. Wilt u meer weten over onze uitgebreide service, of informatie over de taxi tarieven, neemt u gerust eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

De kernwaarden van Taxi Centrale Nijmegen

Er zijn een aantal kernwaarden waaraan ons taxibedrijf bij het verlenen van onze diensten grote waarden aan hecht. Dat zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Dit nemen wij bij het uitvoeren van ons beroep dan ook uiterst serieus. Bij ons vindt u dan ook enkel ervaren, streng geselecteerde chauffeurs die inspelen op uw behoefte. Zij zijn dan ook altijd gepast gekleed en beschikken over EHBO-vaardigheden. Veiligheid staat immers ook hoog in het vaandel. Hoge prijzen vinden wij niet wenselijk wanneer u besluit bij ons een taxi te bestellen. Daarom hebben wij altijd scherpe tarieven. Op onze website vindt u hier meer informatie over, maar u mag natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Zakelijk vervoer voor bedrijven in de regio Nijmegen

Taxivervoer in Nijmegen

taxibedrijf

Luchthavenvervoer

Gaat u op reis en bent u op zoek naar een Schiphol taxi? Ook dan staat Taxi Centrale Nijmegen tot uw dienst. Geen gesleep met koffers, geen gestress met vertragingen in het openbaar vervoer, maar een rustige, comfortabele rit zodat u uw vakantie al op uw gemak kunt gaan beginnen! Tevens is het mogelijk om met onze chauffeur de afspraak te maken om het luchthaven vervoer voor de terugweg te regelen. Is uw vlucht vertraagd? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze taxi chauffeurs checken van tevoren altijd de aankomst – en vertrektijden en staat op tijd klaar om u weer naar huis te brengen.

Vervoer naar de luchthavens

Zakelijk vervoer per taxi

Als zakenman – of vrouw verwacht u waarschijnlijk net dat beetje extra tijdens uw rit. U wilt zich wellicht even voor kunnen bereiden op een congres, of juist even kunnen ontspannen. En misschien wenst u wel een flexibele opstelling van het taxibedrijf, omdat u meerdere afspraken achter elkaar heeft. Ook voor zakelijk vervoer kunt u een van onze chauffeurs bestellen. Wij staan voor flexibiliteit, waardoor wij ook zakelijk gezien een interessante vervoerspartner zijn. En gaat u op reis en heeft u geen zin om met het vervoer naar de luchthaven te gaan? Met als gevolg vertragingen en een hoop gesjouw? Geen nood. Kiest u ervoor een van onze chauffeurs te bestellen, dan tilt onze taxichauffeur uw bagage in de auto, waarna u plaats neemt in een van onze luxe wagens. Uw vakantie begint dus heerlijk ontspannen!

Uw voordeel op een rij

U heeft taxivervoer nodig in Nijmegen? Graag zetten wij nog even voor u op een rij waarom u ook voor de kwaliteit en service van ons taxibedrijf in Nijmegen zou moeten kiezen:

  • Jaren ervaring in de taxibranche
  • Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid
  • Snel bij u ter plaatse
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor Schiphol taxi en luchthavenvervoer

Taxi bestellen?

Wij hopen dat u er in Nijmegen en omstreken voor kiest om bij het bestellen van uw taxivervoer te gaan voor kwaliteit en comfort. Dat is namelijk waar Taxi TCN Nijmegen voor staat. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of tarieven of wellicht meteen een reservering plaatsen? Bel ons dan direct op telefoonnummer: 024-3660044.

Comfortabel van A naar met Taxi Nijmegen

Taxi Centrale Nijmegen staat voor u klaar om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Onze klantvriendelijke, ervaren taxichauffeurs zijn na uw telefoontje snel bij u ter plaatse voor uw privé of zakelijk vervoer. Aangezien wij grote waarde hechten aan service en klanttevredenheid, selecteren wij onze chauffeurs streng. Het zijn immers de visitekaartjes van ons bedrijf. Tevens bent u bij ons verzekerd van een comfortabele rit, in een van onze auto’s uit ons luxe wagenpark. Daarbij vindt Taxi Centrale Nijmegen het niet wenselijk hoge taxi tarieven voor onze dienstverlening te rekenen. Voor een schappelijke prijs brengen wij u van A naar B!

Bestel nu uw taxi

U kiest toch ook voor kwaliteit, service en comfort tijdens uw taxivervoer? Voor een betrouwbare chauffeur uit de regio Nijmegen? En een taxi bestellen, voor scherpe tarieven voor uw zakelijk vervoer, groepsvervoer of een Schiphol taxi? Bel dan telefoonnummer 024-3660044 om uw taxi te bestellen in Nijmegen en omstreken.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044