skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Voordelig taxivervoer in Lent

Op zoek naar een voordelige taxi in Lent? Voor uw privé of zakelijk vervoer in Lent en omstreken belt u Taxi TCN Nijmegen. Ons taxibedrijf staat voor comfortabel vervoer in een van onze luxe wagens tegen scherpe taxi tarieven. Bij ons betaalt u dan ook nooit teveel. Met een telefoontje zijn wij snel bij u ter plaatse en brengen u naar elke gewenste locatie in Nederland. Ook voor luchthavenvervoer staan wij graag tot uw dienst. Bent u benieuwd naar onze servicegerichte dienstverlening? Neem contact met ons op en wij brengen u van A naar B!

Uw servicegerichte taxi in Lent

Ook in Lent staat Taxi TCN Nijmegen inmiddels bekend om haar uitstekende dienstverlening. Wij brengen dagelijks veel (trouwe) klanten naar hun plaats van bestemming. Dag en nacht zijn wij bereikbaar zodat u uw taxi kunt reserveren.

Ons taxibedrijf selecteert streng bij het werven van haar medewerkers, omdat wij vinden dat zij het visitekaartje van het taxibedrijf zijn en wij grote waarde hechten aan het verlenen van service, kwaliteit en klanttevredenheid. Ook in Lent weten wij onze goede naam dan ook hoog te houden.

Gaat u op reis? Pak een taxi!

Gaat u op vakantie en vliegt u vanaf Schiphol? Of bent u bezig met het plannen van uw zakelijke reis vanaf een andere luchthaven? Taxi TCN Nijmegen is gespecialiseerd in luchthavenvervoer en met onze airport service bent u verzekerd van een comfortabele, ontspannen rit van en naar het vliegveld. Geen gesjouw meer met koffers, geen vertragingen met het openbaar vervoer.

Onze chauffeurs houden tevens de aankomst – en vertrektijden van uw vlucht in de gaten zodat u altijd netjes op tijd bent. Wij komen u graag ophalen in Lent zodat u uw vakantie op een relaxte manier kunt beginnen.

Taxi Lent Nijmegen

Bestel uw taxi in Lent voordelig

Bent u benieuwd naar de voordelen van Taxi TCN Nijmegen? Wanneer u besluit bij ons uw taxi te bestellen in Lent kiest u gelijk voor:

  • Voor privé – en zakelijk vervoer
  • Vriendelijke en ervaren chauffeurs
  • Luxe auto’s, voor een comfortabele rit
  • Wij rekenen scherpe taxi tarieven
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Contact opnemen met Taxi TCN Nijmegen?

Woont u dus in Lent en heeft u taxi nodig?

Sla het volgende nummer dan op in uw telefoon en onze chauffeurs brengen u snel veilig naar de plaats van uw keuze. Uw taxi in Lent bestelt u door ons te bellen op telefoonnummer: 024-3660044.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044