skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Taxibedrijf in Nijmegen bellen?

Wilt u een dagje weg of opgehaald worden door een taxibedrijf van een gezellig avondje uit met een groep vrienden? Gaat u op reis of heeft u in Nijmegen een taxi nodig voor een zakelijke aangelegenheid? In Nijmegen en omgeving kunt u dan een beroep doen op taxibedrijf Taxi TCN Nijmegen. Wij hebben verschillende luxe auto’s en busjes tot onze beschikking en u bent bij ons dan ook verzekerd van veilig, comfortabel taxivervoer. Wilt u meer weten over tarieven of de mogelijkheden van ons taxibedrijf? Neem dan contact op met Taxi TCN Nijmegen zodat wij u meer kunnen vertellen.

taxibedrijf in Nijmegen

Uitstapje maken?

U wilt er een dagje op uit? Heeft u een vrijgezellenfeest of gaat u gewoon een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Taxibedrijf Taxi TCN Nijmegen regelt dan graag uw vervoer. U wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald en zijn flexibel in het brengen en ophalen.

Wilt u onze taxi reserveren om op een dag meerdere locaties te bezoeken? Vraag dan gerust eens naar de mogelijkheden van ons zakelijke vervoer. Onze taxiservice zal er alles aan doen om u een zeer geslaagd uitje te bezorgen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw vervoer voor de terugweg. Ideaal toch? Dat vinden wij ook! Taxibedrijf Taxi TCN Nijmegen heeft de beschikking over diverse soorten luxe auto’s en busjes tot 8 personen.

Met een groep op reis?

Tegen een vast laag tarief brengen wij u en uw gezelschap graag naar de gewenste luchthaven. Tevens helpt onze chauffeur u met uw bagage en zorgen wij er uiteraard voor dat u op tijd aanwezig bent. Met de airport service van taxibedrijf Taxi TCN Nijmegen bent u verzekerd van een ontspannen start van uw reis en kan de voorpret in de taxi al beginnen.

Wilt u meteen het vervoer voor de terugweg regelen? Wij maken graag meteen de afspraak met u, zodat wij klaar staan als u terugkomt van een (hopelijk) aangename vakantie! U kunt op onze website meer informatie vinden over de tarieven die ons taxibedrijf hanteert naar diverse vliegvelden in de Benelux.

De voordelen van ons taxibedrijf op een rij

Wij zetten graag voor u op een rij waarom het vervoer van Taxi TCN Nijmegen een juiste keuze is. Wij staan namelijk voor:

  • Scherpe tarieven
  • Veilige, comfortabele ritten
  • Service en klantvriendelijkheid
  • Snel en flexibel vervoer van A naar B
  • Van tevoren weten waar u aan toe bent. Bij ons geen verrassingen!

Taxi bestellen?

Wilt u een taxi bestellen en erop uitgaan met een groep?

Kies dan voor Taxi Centrale Nijmegen en bel ons taxibedrijf op telefoonnummer: 024-3660044.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044