skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Bezoek een beurs in Nijmegen

Bezoek Een Beurs In Nijmegen

De taxi brengt u naar Nijmegen

De strenge regels rondom corona lijken langzaamaan steeds meer af te nemen en dat betekent dat u weer meer kunt gaan ondernemen. Nijmegen is een mooie stad waar u veel kunt beleven. Mocht u geen rijbewijs hebben en Nijmegen is het te ver voor u om te fietsen, dan kunt u overwegen om de stad middels een taxi te bezoeken. De taxi brengt u zo dicht mogelijk bij uw bestemming. In dit blog vertellen wij u meer over de leuke activiteiten die u in Nijmegen kunt ondernemen.

Bezoek de beurs in Nijmegen

Kom naar Nijmegen tijdens een van de leuke beurzen die worden georganiseerd in de Jan Massinkhal. U kunt hier terecht voor de sieradenbeurs, de Japanse beurs, de spirituele beurs, diverse snuffelmarkten en meer! Laat u inspireren en haal de leukste spullen in huis. Wij zorgen ervoor dat uw spullen voorzichtig mee worden vervoerd in de taxi. Naast het Jan Massinkhal kunt u diverse leuke kringloopwinkels in en rondom Nijmegen bezoeken. Door tweedehands spullen te kopen draagt u bij aan de circulaire economie.

De markt in Nijmegen

Naast de beurs en de kringloopwinkels kunt u ook de gezellige markten van Nijmegen bezoeken. Hier vindt u diverse producten, zoals: verse groenten, vis, bloemen, kaas, kleding, speelgoed, tassen en snoep. Natuurlijk verkopen de marktkramen ook diverse andere producten. Afhankelijk van de dag en plek kunt u unieke producten vinden. Ook tijdens de feestdagen vindt u unieke gethematiseerde items.

Bezoek Nijmegen stad

Bent u klaar met uw bezoek aan de beurs of markt? Maak dan een leuk ommetje door Nijmegen stad. U vindt hier diverse leuke winkels en restaurants. Van unieke en duurzame winkels tot de bekende kledingwinkels. Hier is voor iedereen wat wils! Drink achteraf een lekker drankje op een van de vele terrassen en geniet van uw avondje uit. Taxi TCN haalt u weer op zodra u klaar bent om naar huis te gaan.

Van Nijmegen naar airport Rotterdam

Bent u er een lang weekend tussenuit geweest en heeft u de volgende dag de vliegtuig nodig naar een ander land? De taxi brengt u graag naar taxi airport Rotterdam vanaf Nijmegen. Ook voor andere bestemmingen kunt u de taxi 24/7 bestellen. Taxi TCN brengt u graag naar uw bestemming.

Meer weten over Taxi TCN?

Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u ons inhuren? Vraag vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 024-3660044. Wij komen dan zo snel mogelijk voorrijden. U kunt bij ons zowel de heenweg als de terugweg direct reserveren!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044