skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Op zoek naar een goedkope taxi?

Bent u direct op zoek naar een goedkope taxi in Nijmegen en omgeving? Dan bent u bij Taxi TCN Nijmegen aan het juiste adres. 24 Uur per dag, 7 dagen per week kunnen wij u naar elke gewenste bestemming brengen. Wanneer u ons belt op 024-3660044 zijn wij snel ter plaatse. U kunt bij ons met pin, creditcard of op factuurbasis betalen (zakelijke klanten). Wij bieden een goedkope taxi met de kwaliteit en service die u van een erkend taxibedrijf in verwachten. Niet voor niets is ons taxibedrijf een begrip in Nijmegen en omgeving!

Goedkoop en comfortabel

Taxi TCN Nijmegen is al jaar en dag een vertrouwd aanspreekpunt voor veel klanten in de regio Nijmegen. Of u nu voor een korte rit of een lange rit een taxi nodig heeft, wij staan voor u klaar. Privé of zakelijk? Geen probleem. Luchthavenvervoer? Wij brengen u op een comfortabele manier naar de luchthaven. Graag zijn wij uw aanspreekpunt en denken we met u mee voor maatwerk oplossingen voor uw vervoer. Tevens zijn wij altijd scherp geprijsd en krijgen vaste klanten altijd een mooie korting op het tarief. Zoekt u dus een goedkope taxi? Bel dan snel Taxi TCN Nijmegen!

Goedkope taxi in Nijmegen

Maatwerk oplossingen voor uw taxivervoer

Taxi TCN Nijmegen biedt meer dan alleen een rit van A naar B. Wij denken graag met u mee en verlenen service. Zo zijn er bij ons diverse mogelijkheden:

  • Privé taxivervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Groepsvervoer (ook zakelijk)
  • Trouwvervoer
  • Congresvervoer
  • Ziekenvervoer

Bel Taxi TCN Nijmegen!

Direct een taxi in de omgeving van Nijmegen nodig? Bel Taxi TCN Nijmegen op nummer 024-3660044. Graag vertellen wij u meer over de dienstverlening en waarom wij dé goedkope taxi in Nijmegen en omgeving!

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044