skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

De vriendelijke professionele chauffeurs van Taxi TCN

De Vriendelijke Professionele Chauffeurs Van Taxi TCN

Met vriendelijkheid kom je verder

Afgelopen maand kwam er een taxichauffeur uit Zeist in het nieuws. Hij was te zien op een filmpje waarin hij onvriendelijk, onbeschoft en onbehulpzaam was naar zijn klanten. Wij van Taxi TCN geloven dat vriendelijke taxichauffeurs een van de belangrijkste onderdelen van een taxirit zijn. Wij staan er dan ook voor dat wij vriendelijke chauffeurs hebben die altijd een stap verder gaan, meer moeite voor u zullen doen en ervoor zullen zorgen dat u geheel tevreden aankomt op uw bestemming. Op die manier dragen wij graag iets extra’s bij aan uw reis. Wij van Taxi TCN zorgen dat u veilig aankomt op uw bestemming. Wij zetten u voor de deur af en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens de rit. Ook als u belt naar onze centrale, die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, zult u altijd vriendelijk te woord worden gestaan en zullen wij u te allen tijde zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Ook denken wij graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw reis zo mogelijk nog comfortabeler wordt. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem direct vrijblijvend contact met onze centrale op.

Taxi TCN maakt het verschil

Taxi TCN maakt het verschil door de vriendelijke, professionele chauffeurs die altijd een stapje extra voor u zullen zetten. Daarnaast zijn zij altijd gepast gekleed, beschikken zij over jarenlange ervaring en is klantvriendelijkheid onze hoogste prioriteit. Maar er zijn nog meer elementen waarin Taxi TCN onderscheidend is. Zo zullen wij bij zowel geplande ritten als onverwachte ritten snel ter plaatse zijn en ervoor zorgen dat u veilig op uw bestemming komt. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw ritten in te plannen via ons online reserveringssysteem. Op deze manier kunt u online invullen wat uw ophaallocatie en bestemming is, om hoeveel personen het gaat en voor wanneer. Dit wordt vervolgens direct in ons systeem geboekt, zodat u verzekerd bent van een taxirit, en dat zonder überhaupt te hoeven bellen! Zo kan uw rit lekker snel worden geregeld tussen al uw andere bezigheden door. En al deze ritten hebben dezelfde garantie: onze vriendelijke chauffeurs zullen u altijd goed en vriendelijk behandelen en u veilig thuis brengen.

Vriendelijkheid voorop bij Taxi TCN

Bent u op zoek naar een professionele, vriendelijke taxi in Nijmegen? Neemt u dan direct contact op met Taxi TCN en profiteer van alle service die wij te bieden hebben. Zo kunt u ons altijd bereiken en zullen wij u altijd goed van dienst zijn. Neemt u contact op met 024-3660044 of stuur direct een e-mail naar info@taxitcn.nl voor meer informatie. Voor het boeken van een rit kunt u ook online boeken via het reserveringssysteem. Dankzij de vriendelijke taxichauffeurs van Taxi TCN komt u altijd veilig thuis.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044