skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Kasteelfeesten Taxi TCN

Kasteelfeesten Taxi TCN

Vier feest in Wijchen met de Kasteelfeesten!

Van 24 tot en met 27 mei is het vier dagen feest in Wijchen: de jaarlijkse Kasteelfeesten staan weer voor de deur! In de Wijchense kasteeltuin kan men vier dagen lang van de leukste artiesten, de beste muziek en een hoop gezelligheid genieten. Wilt u dit jaar ook mee feesten met de Kasteelfeesten in Wijchen? Regel dan snel en eenvoudig uw taxivervoer van en naar de Kasteelfeesten, bij Taxi TCN.

Een gezellige avond Kasteelfeesten

Wanneer u gaat feesten, is het natuurlijk altijd de vraag hoe het vervoer voor de terugweg geregeld wordt. Immers, bij een feestje hoort een drankje. Dat zal bij de Kasteelfeesten niet anders zijn. Regel voordelig uw taxivervoer bij Taxi TCN. Dan weet u zeker dat u goedkoop en veilig thuis wordt gebracht na een avond gezelligheid. Zeker weten dat u op tijd wordt opgehaald in Wijchen en niet op een taxi hoeft te wachten? Reserveer uw taxivervoer dan van te voren.

Reserveer nu uw taxi

Taxi TCN is al jaren een begrip in de omgeving van Nijmegen. Ook tijdens de Kasteelfeesten in Wijchen staan wij weer voor u klaar met snel en voordelig taxivervoer.
Heeft u vragen over tarieven of wilt u direct uw taxivervoer regelen?
Bel Taxi TCN dan op: 024-3660044.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044