skip to Main Content
De beste taxi service Altijd vaste lage tarieven 24/7 Luchthavenvervoer Zakelijk vervoer

9.7 - 166 beoordelingen

Zelf rijden naar Schiphol of met de taxi?

Zelf Rijden Naar Schiphol Of Met De Taxi?

Naar Schiphol met de taxi?

Reizen zorgt bij de meeste mensen voor een zekere mate van stress, vooral als het gaat om naar een vliegveld, zoals Schiphol, gaan. Schiphol is een van de drukste luchthavens in Europa. De vraag is daarbij vaak: zelf met de auto gaan of voor het gemak van een taxi kiezen? Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. En dat kan een lastig dilemma vormen. Wij zetten voor u de voors en de tegens op een rijtje, zodat u zelf kunt kiezen wat voor u de beste optie is.

De kosten

Een van de belangrijkste overwegingen is in beide gevallen ongetwijfeld de kosten. Zelf rijden lijkt op het eerste gezicht goedkoper, omdat u dan alleen betaalt voor brandstof en eventuele parkeerkosten. Maar die parkeerkosten op Schiphol zijn ook niet gering, zodat het financiële plaatje er toch wat anders uitziet. Met de taxi naar Schiphol gaan kan ook prijzig zijn, maar dan profiteert u wel van het gemak en het comfort. Bovendien bespaart u dan wel op de moeite en de stress van het tijdig vinden van een parkeerplek en de hoge parkeerkosten. Zeker bij lang parkeren.

De factor tijd

Tijd speelt ook een rol. Als u met de auto gaat, heeft u de vrijheid om te vertrekken wanneer u wilt. Dit kan handig zijn, vooral als u flexibel kunt of wilt omgaan met uw vertrektijd. Aan de andere kant kan het verkeer zeer onvoorspelbaar zijn. En ook het vinden van een parkeerplaats op de luchthaven kan de nodige tijd in beslag nemen. De taxi naar Schiphol biedt u een deur-tot-deur service, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistieke details.

Milieuoverwegingen

Uw milieubewustzijn kan ook voor een dilemma zorgen. Als u zich zorgen maakt over klimaatverandering en luchtvervuiling, kan het kiezen voor een gedeeld vervoermiddel, zoals een taxi, een groenere optie lijken. Maar als u zelf een milieuvriendelijke (elektrische) auto hebt, en met meerdere mensen rijdt, kan zelf rijden een duurzamere keuze zijn.

Comfort of onafhankelijkheid?

Het comfort en gemak van een taxi zijn natuurlijk ook niet te verwaarlozen. Daarnaast scheelt het u de stress die gepaard kan gaan met zelf rijden, vooral in de Randstad en met de nodige bagage die u bij hebt. Aan de andere kant kan zelf naar Schiphol rijden een gevoel van onafhankelijkheid geven. Want als u onderweg wilt stoppen, bent u niet gebonden aan de rijschema’s van taxi’s.

Wat heeft uw voorkeur?

Zelf met de auto naar Schiphol rijden of kiezen voor een taxi hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, budget en reisomstandigheden. Beide opties hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Waar kiest u voor?

Taxi naar Schiphol reserveren

Kiest u voor een taxi naar Schiphol? Reserveer dan nu alvast uw taxi bij Taxi TCN. Dit doet u telefonisch via 024-3660044. Of vul het contactformulier in.

Back To Top
Direct een taxi : 024-3660044